Veronika Kızlar ilk defa post açıyorum Ankarada bildiğiniz uygun hastane var mi yoksa kayinvalidemin ya da annemin yanına gidip doğum yapmak zorunda kalacam ama ben kendi evimde olmak istiyorum
Slhdsdmr Veronika hokman hekim hastanesi ile görüşmüştüm ben canım 4 ay önce 7 bin normal doğum için yani normal dediğim sezaryen fiyatı da aynı epidurallı fiyat ise 7 buçuk demişlerdi ama benimki 9 ay kontrollü içinde fiyatı
Meryemtolga Veronika Medikal park batikente gidiyorum ekimde dogum paketi aldim 8500 tl ye cok memnunum doktorumdan ama simdiki zamli fiyatlarını bilmiyorum
KkubraOz Veronika lina kadın hastanesine de bi bakın oranın fiyatına da uygun diyorlardı bi arayıp sorun meral buldanlıoğlu diye bi doktor var orda iyi olduğunu duymuştum
Slhdsdmr Veronika aynen canım bebeğin ilk aşısı topuk kanı kulak testi falan da dahil bir gecede yatış
Htc_snn Nidakorkmaz ben de lokman hekime gittim bazı nedenlerden doktorum başka hastaneye gönderdi ama doktorum çok iyiydi çünkü kuzenim de orda o doktorda doğum yaptı doğum paketi yapmıştık 10bine şüheda özsavran adı
Slhdsdmr Nidakorkmaz özgül hanıma gittim canım sonra bıraktım şehir hastanesine gidiyorum ama en iyisi pakize hanımmış hiç gitmedim kimle konuşsam onu tavsiye etti
elaesrbrk Ben kontrollere Sincan lokman hekime gidiyorum 7.500 paket demişlerdi fakat ben almadım yanımda kimse olmayacağı için memlekete gideceğim mecbur.. ama şehir hastanesine de çok iyi özel gibi diyorlar karar sizin tabi
Boniboncuk Meryemtolga bende batıkent medikalparktayım aralık ya da ocak ayında 12500 tl ye aldım paketi. Sizle aynı zamanda aynı fiyata almıştım kürtaj olmak zorunda kaldım iptal ettirmiştim O yüzden sizden sonraki artmış fiyat bu. Benden sonrada arttıysa bilmiyorum 😀
betulmert7 Yılbaşından önce I life doğum paketi 6500 tl idi. Yılbaşından sonra ne oldu bilmiyorum ama tavsiye ederim
Slhdsdmr betulmert7 çok iyiymiş şimdi muayene ücreti için bile 250 istiyorlar doğumu çok uyguna yapmışsınız
betulmert7 Dogumu daha yapmadım bakalım bu ay nasipse olacak. Normal ya da sezeryan ikisi de pakete dahil ayriyeten yatış için refakatçi ücreti ve anne bebek ilk kontrolü de fiyata dahil ama şuan paket var mi hala varsa ücreti ne bilmiyorum
Meryemtolga Smmyyy Aylin Aker ayrim hocaya gidiyorum cok memnunum. Cok guzel yuzlu insani hic kasmiyo isini guzel yapiyo bikmadan usanmadan sorulariniza cevap veriyo