Cam-dann Devlet hastanesinde detaylı ultrason olan var mı ? İstanbuldaki hangi devlet hastanelerinde detaylıya girdiniz . Ya da özelde memnun kaldıgınız doktorları ve hastaneleri önerirmisiniz ?
sulekesskin Cam-dann çam ve sakura şehir hastanesinde girdim memnum kaldım yarım saatten fazla baktı baya inceledi
svbarut Ben üniversite hastanesinde özel muayene oldum ama yine de çok az para verdim 280 TL gibi komik bir rakam özeller 750 ye yapıyordu. Hem de dr bir saat baktı
Rojperest Ben detaylıyı Ümraniye de özel bir klinikte yaptım çok memnun kaldım daha önce giden tanıdıklar önermişti, fiyatı 550 TL diğer özeller den daha uygun ve çok ilgiliydi 1 saate yakın sürdü tavsiye derim ismi Dr Aylin tekin
Cam-dann Rojperest rapor verdiler mi çünkü rapor olmadan kabul etmiyorlar . Ne zaman oldunuz bir de yakın zamanda mı?
sulekesskin Cam-dann randevu almak baya zor hangi doktor denk gelirse artık İbrahim Polat’a girmiştim ama o yoktu başka bir doktor bakmıştı
Rojperest Cam-dann yaklaşık 3 hafta önce yaptırdım, CD rapor kaşe imza hepsini verdi, baya da uğraştı gerçekten memnun kaldım zaten yazın adını araştırın görürsünüz