Cakmaafrodit Peçeteme durmadan ıslaklık geliyor her tuvalete girdiğimde idrarımı yaptıktan sonra peçete koyuyoruz ya o peçete ıslanıyor fitilde kullanıyorum onun ıslaklığımı yoksa amniyon sıvısı mı anlamadım
-MinikveAnnesi- Cakmaafrodit o akıntı genel olarak oluyor doktor hormonlardan dolayı olabilir dedi sordugumda
Cananyildiz Cakmaafrodit fitilin ıslaklığı o gece koysam bile ertesi gün aksama kadar gelirdi hamile degilken
Cakmaafrodit -MinikveAnnesi- bende ise iç çamaşırımdan pijamama kadar hissetmiştim hastaneye doktorumun yanına gittiğimde baya azar yedim yatış verdi evde 3 gündür yatıyorum ama bu sefer yine oluyor az az su gibi ıslaklık her wcye girdiğimde
Cakmaafrodit Brckose61 enfeksiyon olabilir diye fitil verdi kullandım gyno fem onu dün akşam attım olsa bile biter değil mi?
Cakmaafrodit Cananyildiz fitilinki belli beyaz beyaz çıkıyor yanında da ıslaklık oluyor ondan bahsediyorsunuz değil mi?
-MinikveAnnesi- Cakmaafrodit daha öncesinde yattınız mı yani bu durumdan dolayı su mu gelmiş eğer tekrar aynı oluyorsa doktorunuza haber verin mutlaka
Cakmaafrodit -MinikveAnnesi- 3 gün önce bu sebepten doktordan geldim yatış verdi ama evde istiharat olarak 3 gündür yatıyorum az az geliyor geçen seferki gibi değil o yüzden yazma gereksinimi duymadım
Brckose61 Cakmaafrodit yok ya bir de fitil kullanırken de öyle akintilar olabiliyor sıvı şeklinde bir de mantar varsa da öyle oluyor . Bol su için ve mutlaka bir doktora gidin ihmal etmeyin
-MinikveAnnesi- Cakmaafrodit yani bilemedim bilgisi olması gerekiyor mu acaba beni bilgilendir felan demedi mi
Cakmaafrodit sulebkts gerçekten mi iyi o zaman içim ferahladı bir nebze de olsa artık su görmekten sinirim bozuldu
Cakmaafrodit -MinikveAnnesi- 3 hafta sonra kontrole gel dedi birde düşük iğnesi prulaton’a başladık bilmiyorum bende net olarak açıklamadı açıklasa bile benim kafam o kadar doluydu ki hatırlamıyorum ne söylediğini sadece çok kızdı bu hafta çok mu hareket ettin diye
Ormanmeyveli Cakmaafrodit Neden kızdı ki suyun olsa zaten amniyo sıvısı eksikligi görebilir bence kizilacak bir durum yok cogu gebenin akimtisi bu sekilde
Ormanmeyveli Cakmaafrodit Benimde öyle bacim özellikle sabah uyanip evde bir kac tur atinca biraz yogun gerisi su gibi hatta pijamama çıkacak şekilde oluyor. Akıntı bu. Agri sizim olmadığı için enfeksiyon diyemiyorum belki mantar vs olabilir.
Cakmaafrodit Ormanmeyveli o zaman akıntı hem suyun gelmesi bu kadar kolay olmaz dimi boşa kuruntu yapıyorum