rabiaegilmez Hanımlar, 39+5 olduk hiçbir belirtimiz yok doğuma dair. Tansiyonum da yüksek seyrediyor bir an önce normal doğumun başlamasını ve bebeğime sağ salim kavuşmayı çok çok istiyorum… Duanıza talibim 🥺
rabiaegilmez Nuroye Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Normal doğum planlıyoruz tansiyon yüksekliği korkutuyor keşke bekletmeden gelse oğlum bu stres yordu ya🥲sizde de mi tansiyon problemli
rabiaegilmez Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Normal doğum planlıyoruz tansiyon yüksekliği korkutuyor keşke bekletmeden gelse oğlum bu stres yordu ya🥲sizde de mi tansiyon problemli
Nuroye rabiaegilmez yok cnm ya tansiyon iyi benim şeker vardı ama ondan beklemem dedi doktor saliya kadar bekleme var şimdi normal icin ama salı ne der bilmiyorum stres yaptıkça çıkar tansiyonun düşünme insallah
rabiaegilmez Muruvet tansiyon yükseliğim olmasa beklemek zor gelmeyecek kendimi 41 42 haftalara bile hazırlamıştım baştan beri. Ama tansiyon işi çıkınca sürekli diken üstünde olmak gerçekten çok zor bir an önce kendi isteğiyle sağlıkla gelse de şöyle bi rahat nefes alsam diye bekliyorum ya hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin 😊😊
rabiaegilmez hunilimom son bir haftadır 13/8 lerde seyrediyor. Bir iki ölçümde 14/9 gördüm. İlaç vs vermedi tedirgin tedirgin oğlumun artık gelme sinyali vermesini bekliyorum… Sorun yaşadınız mı normal doğum mı yaptınız süreç nasıldı tansiyonla alakalı?
YeninesilAnne rabiaegilmez ben 16/11 leri bile gördüm canım. Stres yaptıkça daha çok yükseliyor inan ki. O yüzden rahat ol. Sağ Salim kavuşuruz inşallah 🤲
hunilimom rabiaegilmez 16/10 lardaydi benim ilk iki gün bilmediğim için acilde serum yiyordum daha sonra rakiplere baslandi idrar tahlili kan tahlilleri sonra renkli dopler tansiyon bebeğe zarar vermismi diye idrar ds protein çıkmadı ama ilaca başladık diyet uyguladım surkeli takip ettim düştü şükür 41. Haftaya kadar bekledik normal doğum yaptım doğumdan sonra yükseldi ama doktor normal dedi şuan 2. Ye hamileyim baştan beri takip altındayım şükür daha çıkmadı
YeninesilAnne rabiaegilmez daha doguramadim maalesef.🥲🥲. Son günlerimiz artık. Mümkün mertebe tuzu kes. Bol limon ve sarımsak tüketmeye çalış illa dengeliyor. Benim 3 aydır 13/14 lerden aşağı.dusmeyen tansiyonum bu hafta 11 lere kadar düştü
rabiaegilmez YeninesilAnne tuzu kestim ama sarımsak yemeyi denenemiştim hemen ekliyorum öğünlerime. İnşallah sağ salim kavuşalım bebeklerimize 🥰🥰
rabiaegilmez hunilimom bizim inatçı da bekletmeden gelse diye dua edip duruyorum. Teşekkür ederim cevabınız içinn