betultims sakin ol güzel kardeşim. Bende panik atak hastasıyım. Dönemsel anksiyetelerim oluyor benimde. Benimde 33.haftam bitecek nasipse. Senin adına çok sevindim. Son 5 gün kalmış. Ne güzel bak kurtuluyorsun. Ben bu gibi kaygı durumlarında derin nefes almayı ve dua okumayı seçiyorum. Ayetel kürsi ve inşirah süresi. Mucize gibi dualar İnan. Dene bak çok rahatlatıyor. Etrafındaki annelerin doğum hikayeleri ve sonrasında yaşadığı kötü tecrübeleri dinleme. Komik videolar izle bol bol. Meditasyon yap. Birde doğum ve sonrasını düşünmemeye çalış. Kendini oyala. Acabalar yerine bebeğine kavuşacağın o ana odaklan. Düşünsene 9 ay karnındaydı. Kıpır kıpır. Sonunda kavuşacaksın. Kucağına alıp kokusunu içine çekeceksin. Senin kalp atışın ve kokunla sakinleşecek. Senin sütünle doyacak. Resmen bir mucizeye tanık olacaksın. Böyle adapte et kendini. Zihnine, beynine hükmedebilirsin. Tahmin ettiğinden bile daha güçlüsün İnan. Anayız biz. Herşeyi beceririz evel Allah. Kitap oku, tak kulaklığı, saki bir müzik aç, yürüyüş yap, hastane çantanı kontrol et. Sana iyi gelen, sohbeti güzel insanlarla muhabbet et. Bak gör nasıl geçecek anlamayacaksın. Doğum sonrası tecrübelerini de anlat burda mutlaka. Merak ederim. Hadi bakalım. Tek nefeste inşaallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun🤲🏻