mf221115 35lavanta doktorumla görüştüm bebeğin hareketleri aktifse ve var olan sancı yahut ağrı sıklaşmıyor şiddetlenmiyorsa sorun olmayacağını söyledi. Sanırım son zamanlarımı bu ağrıyla geçireceğim. 😊
Layl [silindi] bu haftalarda amniyon sıvısı bir miktar azalabiliyormus diye biliyorum artık bebeğin daha fazla hareket edeceği yer kalmadığı için. Ama siz yinede ortada bir şey yoksa içiniz rahat etmesi açısından doktorunuza haber verin.
mf221115 uzaldlal sanırım bebişler gelmeye hazırlanıyor artık ağırlaştılar da bizi de doğuma hazırlıyorlar gibi düşünüyorum 😊
Caneym mf221115 benimde 37 haftalık enfeksiyon varsa da akıntı oluyor diye biliyorum🌸 Bu arada post açılmışken sürekli kusuyorum bunun doğumla ilgisi olabilir mi bilenler yazsın lütfen
Fatoo33 Caneym yok canım sanmıyorum bende 37+4 de mide bulantılarım başladı hatta 4 kilo verdim şimdi 38+4 mide bulantım oluyor ara ara çıkarmıyorum kilomu geri almışım 🙄
Fatoo33 Caneym birde akıntı çoğalıyor bu haftalar, veya idrar sonrası tam boşalmadığı için akıntı oluyor bende suyum sızıyor sanıyordum hatta herşey yolundaymış dün doktordaydım