Sena646 HurremSultan benim rahim ağzı kısalığı 3 cmye düşmüştü 25 haftamda şuan 29 haftalığız geçen hafta doktora gittiğimde 3.8 e çıkmış çok şükür hep yattım o süreçte sinde iğne ve ilaç falan kullanıyorum anlıyorum sizi kötü bir durum ama ona yormamak lazım yinede 😊😊🤗
HurremSultan Sena646 Ya tabiki batıl inanç sonuçta ama yinede mecbur kalmadıkça yani çok yakınım olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum. Rabbım kimseyi mezarlık basinda bekletmesin diyip posttan çıkıyorum 💕💕🤲
HurremSultan Hafsaesra bende hiç duymadım hatta inanmıyorum da öyle şeylere ama ben bizzat yaşadım hala da acaba mi diyorum düşünün qrtik bazen kötü şeyler bu tür hurafelere denk gelince insan bi düşünüyor. Yani çok yakınınız değilse gitmeyin bence sizde
Nazendehanim Sena646 bir post vardı orda okumuştum , çok uyuma demişler hamile kadına çocuk kuflenirmis 🤣🤣🤣🤣
Guzelhayat Siz kendinizi kötü hissedersiniz falan diye soylenmistir.illaki kabristana gittiğin de agliyorsun ediyorsun rahatsız oluyorsun o yuzden gitmeyin demislerdir
Minnacksevdack Sena646 neden hamileyken ne oluyormuşuz ki giremeyecek kadar ? 🙊 daha neler duyacağız. ben de kaç kez gittim ziyarete sayısı yok 🌸