Svcncmrnz 24.haftada bebeğin hareketlerini altta rahimde hissedenler var mı bazen çok rahatsız edici oluyo yatıyorum kalkıyorum geziniyorm felan sizde de öyle oluyor mu
hunilimom Svcncmrnz benim ki makat geliş ben de arada aşağıda hissediyorum bı ara dün yani kaburgada hissettim bugün hissetmedim
Sevgilibocuk Svcncmrnz biz de 24 haftaligiz bu hafta kontrol de gördük ki ayaklar aşağıda ters durmadan oynuyor doktor dedi normal korkmana gerek yok 😂 kipirdasa hissedersin 🙈 bazen o kadar acıtıyor ki anlatamam yine de canları sağ olsun kuzuların sağ salim gelsinler 🐣
Svcncmrnz Gamzess1 evet ya vajinaya vuruyor bu beni korkutuyor ya böyle ayakta bile hissediyorum o derece bir hareketler
Svcncmrnz hunilimom bende bugün vajinada hissediyorum beni çok rahatsız ediyor ve korkutuyor normal mi böyle hissetmek acaba
Gamzess1 Svcncmrnz pozisyon değişiyor sürekli yukarı çıkınca rahatlıyorum bende ama işte bazen de aşşagı vuruyo olcak şeyler ama napalım
hunilimom Svcncmrnz gayet normal dönüyor ediyor felan benim kız da sürekli aşağıya vuruyor akşam ozellikle sürekli tuvalete gidiyorum
Gamzess1 Svcncmrnz kız yok be korkma ben bunları doktora sordum çok uzun süre geçmezse gel dedi işte ağrın oldu dinlendin geçti sorun yok Buda onun gibi hep çok aşşagı vurmuyorsa arada yukarı çıkıyorsa felan sorun yok canım