FredericChopin Fatma0090 Ana baba ismi koymak isteyen insanları anlamıyorum. Sanki isimlere kıran girdi. Bir sürü isim var. Bir aileye bir tane o isimden yeter. Tabi anlayana… Bebeklerimize zaten annenin de babanın da ismini koyduk, kaybettik. Tekrar aynı ismi koymak olur mu vs deseniz? Onlar başkaydı bu başka sonuçta. Bir ailede doğan tüm çocuklara aynı ismi vermek ne kadar mantıklı?
Fatma0090 FredericChopin demez olurmuyum dedim ilk cocuk benim hakkım dedin kattın ikinciyi de ben katı altım ikizler nasip olmadı ama buda benim hakkım dedim ama yok 🤦♀️ anlayışsız
2298menesa Menesa bulunduğu yerdeki sıkıntıları gideren mutluluk getiren demek manası çok güzel kızıma bende bu ismi vericem inşallah
Mia23 2kizanasi kesinlikle katılıyorum iz yazmış geçenlerde biri o kadar sacma isimler yazıyorlar ki yorum yapmamak elde degil ☺️
2kizanasi Mia23 Çocuklara üzülüyorum gerçekten okul hayatı, iş hayatı, sosyal hayat vs dahası anne/babalık hatta dedelik babaanne/anneannelik hiç mi bu dönemler düşünülmüyor
Sucaner Oydemir bende doğum yapmak üzereyim biz kızımıza inşallah Ela adını koyacağız sizede fikir olsun🤗 sağlıcakla alın kucağınıza
hazal1991 Oydemir Liva ismini bu aralar çok beğeniyorum, hem yaşadığım yerin eski isimlerinden biriymiş, hem de bayrak sancak anlamına geliyor, kulağıma da hoş geliyor açıkçası, merak edenler için Arapça bir kelime zaten çoğumuzun isminin kökeni de Arapça 😊
pennylane hazal1991 erkeğe daha uygun bir isim. kız çocuklarına koymak caiz değimiş. anlamı da kötü bence
hazal1991 pennylane caizliği beni ilgilendirmiyor ben öneri olarak sundum, karşımdakinin kabul edip etmemesi onun inanç ve ya nasıl değerlendireceğine bağlı, ben olsam koyabilirdim mesela o kadar dindar bir insan değilim 😉
HanifeAhmet pennylane aslında bunu düşündüm ama hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm ondan etkilendim galiba hocam biraz çocuğun küçük yaşta asla öyle bir travma yaşamasını hiçbir anne istemez tabiki yeni nesil kedi köpek isimlerinden de koymak istemiyorum açıkçası tekrar araştırmalara devam o zaman 🤗🤗