Sezen92 Bebeğim iki hafta önden gidiyor ultrasonda 34 haftalık görünüyor ama normalde 32 ve erken doğum riskim var sancılarım kasılmalarım başladı doktorum ciğer geliştirici iğne vurdu böyle olup doğum yapan varmı iğne olduktan nezaman sonra doğum yaptınız
Duygumiran Sezen92 canm bnmde oyle 32 haftaligim dun ogleden sonradan beri benimde kasilmam oluyodu vee gecmiyodu sanciliydi gece 4 e kadar gezdim antalyayi malesef kuvez yokmus yer yokmus vs en son bi hastanede icimi rahatlatti yorma yat dinlen dedj ve magnezyum verdi ama bnm nst de sanci yok acilma 1.5 cm mis senin ne zaman geciyor boyle olunca
oztrk14 Sezen92 bende aynı senin gibiydim ciğer geliştirici yapıldı ve 1 aydır hiç kalkmadan yatıyorum şuan 37 bitti bile cuma günü doğumum var Allahın izniyle
Merciimek Sezen92 38+4 bugün oldum yarın sezaryan olcak ıdrarda proteın kaçağı var suyumda azalma 1 cm açıklık var ama beklemek rısklı 🥺
1122334455 Merhaba 👋 ben de 30 haftalık oldum 32 de oldum 36 sandıgım bebegım 34 hafta gorununce sancılarım basladıgı gece hemen cıger iğnesi vurdular o gece sabaha karşı Sezeryan oldum dogdu cok sukur 🤲
Sezen92 Regl sancısı gibi başladı belimden karnıma doğru karnım sertleşmeye başladı bebek sürekli toplanıyordu üç dört gün bekledim ama geçmedi hastaneye gittim nst de sancım sıçtı
Simsim60 Sezen92 çok şaslısınız aslında aynı sancılarla ben 22 haftalık doğum yaptım bir gecede oldu herşey.kaybettim malesef.sizin haftanız güzel korkmayın bence
Sezen92 Duygumiran walla geçmiyor yarım saat yada 20 dk da bir tekrar oluyor kasılma ve sancı doktor bi iki haftaya doğum bekliyorum dedi açılma vs yok
Simsim60 Sezen92 teşekkür ederim canım şuan tekrar hamileyim 29 haftalığım.sağlıkla kavuşalım hepimiz🤲🏻
Duygumiran Sezen92 anladim canm benim de erken dogum riskim var malesef sans yok her zaman oldugu gibi ozele gitseydim hemen alacaklardi ama son dr saolsun ilac verip rahatlattida benim 20 dk fazla surdugu de oluyor o yuzden merak ettim