Ormanmeyveli ipekveatlas Aşkım temizlik yaptin mi detayli ev temizligi? Temizlik yapan herkes çabuk doğuruyor. Yerleri ellerinle sileceksin ama
ipekveatlas Ormanmeyveli of bacım daha hugün yaptım evdeki merdivenleri inip inip çıktım yerleri sildim üstüne bide yürüyüse gittik kocamla simdi geldik eve feleğim şaştı ölcem sanki her yerim ağrıyo ama bebenin keyfi yerinde
taninmayananne dmlkrcck dus al bir legene sicak su koy icine otur. Hurma ye ve meryrm suresi oku okuttur.
Ormanmeyveli ipekveatlas ya tüh.. ama ben hissediyorum senin için yakın dogum belki 1 gun belki 1 gunden de yakın😂 ya bir de yurtdisindasin ya burda mesela her hafta kontrol vs oluyor. Orda bu durumlarda zordur
ozlem5757_ Bn 3 cm açılmayla 15 gün gezdim ama hergün doktora gidip gelıyordm çok sıkılmştm artk ağlıyordm sinirden 15 gün snra sancıyla gttm 6 cm açılmam olmştu
HurremSultan dmlkrcck sıcak duş ql duşta oturur vaziyette o duş başlığını rahmine doğru tut bebeğim yani böyle canını acıtma ama ben sıcak suya oturdum 2 gün 3. Gün dogurudm🤣
ipekveatlas Ormanmeyveli kız en son 19unda randevum vardı gittim baktı bidaha randevu bile vermediler 41 haftan dolunca gelcen dediler. ben de kendime 1 mayısta doğurcam diyip durdum hadi bakalım dua ettt aşko😂😍
Sdfcbn dmlkrcck hurma yemeye devam et birde merdiven in çık birde sıcak duş al bunların üzerine ayrıca nişandan sonra hemen doğum olacak diye bişey yok 1 hafta felan bekleyen oluyor benim ilk oğlum nişandan bir hafta sonra gibi doğmuştu
Mhrbndnci Pilates topu egzersizleri. Ablam Dra gittiğinde daha doğmaz zamanı var bebeğin demişti.ablam eve gelince egzersiz yapıtı sabah nişanı geldi 5 saatte doğum yaptı
Medinemymy dmlkrcck dün öğlen saat 11.30 dan beri 1 cm 😔 birazdan tekrar ölçecekler suyum geldiği için sürekli bakmıyorlar