Ormanmeyveli Kızlar selim ismiyle tanıdığınız kişiler var mi nasıllar davranış huy? 😂 Kişi ismiyle müsemma derler buna çok inanıyorum. Selim isminin anlami sakin uysal temiz anlamına geliyor. Önemli olan anlam diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşündüğümüz isim de selim Han
incitanem94 Ormanmeyveli kuzenim var aşırı akıllı ve uslu bir çocuk bebekliğide aynı böyleydi. Ben çok seviyorum selim ismini oğlum olsa hiç düşünmeden koyardım 🌸💕
Zeyzeym Ormanmeyveli Bi kaç tanıdığım var çok zekiler bende nasip olursa selim koyacağım oğluşumun adını 😊
_momy_ Ormanmeyveli peki orman meyvesi bana ne yersen ye diyen akıllı şahıs şimdi bende senin postuna yazıyorum aynı şeyi karşıma çıktın şans gerçekten ne isim koyarsan koy bizene neden yazıyorsun foruma bunu ? neymiş demek ki fikir alışverişi önemliymiş. üstelik ben günlerdir haftalardır bulamadığım bir meyve için yardım istedim sizin gibi insanlar var olduğu sürece gıdım akıllanmaz bir toplum olacağız eleştirdiğiniz şeyi yapmanız komik
Yavuzseliminannesiii Ormanmeyveli bende eğer oğlum olursa yavuz selim istiyorum nasip bakalım 13+2 yiz
Ormanmeyveli incitanem94 ayy maşallah ne güzel Allah annesine babasina bağışlasın. Siz isim ne düşünüyorsunuz
Ormanmeyveli Zeyzeym ayy cok sevindim🤩😊 cok naif bir söylenişi var ya kaba degil hemde tatliş 😊 kac haftaliksiniz
Ormanmeyveli _momy_ Bakin hanımefendi ben size gerçekten iyi niyetle bu mevsimde sağlıklı olmayabilir alternatif daha iyi olabilir dedim. Gerçekten art niyet yoktu. Sonra bir baktim yok orman meyvesi yok ben üniversite bitirdim atandım ben biliyorum neyin ne olduğunu falan diye bir sürü hakaret etmişsiniz. O sözleri yazmanızı gerektiren bir sey demedim ben size. Hakaret etmedim küfür etmedim. Anasayfada bir postta sizden bahsediliyordu hatta bana sen bir sey demedin sana neden öyle çıkıştı cok sacma diye konuşuldu bile. Tek ben böyle düşünmüyorum yani.
Ormanmeyveli _momy_ Ayrica benim adım orman meyvesi değil bu nick üniversitesi bitirmişsiniz bunu da bilmeniz gerek.
minnnie Kızımın sınıfında var bir Selim. Çok sakin, uysal, akıllı bir çocuk. Her ismi beğenmem ama bence söylenişi de güzel, anlamı da👍
Ormanmeyveli minnnie Evet bizde bir sürü isim seçtik ama niyeyse hep oğluma selim diyesim geliyor 🤩 çoğu kişi akıllı uysal demis
Ormanmeyveli Yavuzseliminannesiii Yavuz selimde çok güzel. Ay erkek ismi cok zor bulmak cok guzel kiz isimleri var aslinda erkeğe göre
Sonikiuc Ormanmeyveli benin yeğenimin ikinci ismi selim. 2 yasina girmedi daha sıpacık durmuyor sadece yıkıp geciyor😇
aylinpalaa Ormanmeyveli etrafımda selim yok ama söylenişi çok güzel bir isim bence. Selim Han’da çok güzelmiş 🌸