Puddingin Mertdefne iki gün geçti 40+2 olduk hala bi ses yok😳 şimdilik normal gibi görünüyo bakalim..
Aysa Serii ne kadar asagida cnm rahim agzini kapatiyor mu..benimde asagida ama rahmi kapatmiyor doktorum normal olacak diyor
Serii Aysa rahim ağzına çok yakın dedi Çarşamba günü kontrolüm var bakalım inşallah çıkmıştır biraz daha yukarı 😕 bende normal istiyorum hayırlısı olsun gerçi de
Kadze Mertdefne 30 haftalıgım henuz konusmadk ama normal dogm pozısyonunda duruo bnmki inş sezeryan olmam normal istiyorum cunku tabi doktor ne diyecek catı ne alemde duruma baglı bakalım:) daha 65 gun var uygulamaya göre
EmelBG Mertdefne Bizim 86 gözüküyor uzayabilirde kısalabilirde tabiki günler .Ben normal istiyorum sağlık sorunu yağa mecburiyet olmadıkça hayırlısıyla bakalım 🤰🏻👼🏼
Fatima47 Son 42 baş aşağı pozisyonda normal doğum tabi değişmezse çok acıtıyor beni 😞 yemek yiyemiyorum uzanamıyorum uyuyamıyorum midemi delecek gibi dua edin bana 😭😭
Kbra91 19 gün kaldı benimde heyecan ile bekliyoruz doğsun artık 🤗🤗🤗 dönmüş inş normal doğum istiyorum
Epelinkiran 20 günüm var ama bebeğin kilosu önden gidiyodu bakalm çarşamba doktora gidicez doğum şekli belli olucak
Mertdefne Beybeybi bende 39+0 doktora göre 39+4 Aşırı mide bulantım halsizlik var sırtıma doğru sancılar saplaniyor 2 defa öyle gittim geri gönderdi 😔bitsin artık gücüm kalmadı valla