atak13 Nasıl acaba kızlar ağrısını hemen hissediyor musunuz kaç dk sürüyor ve hemen ayılma oluyor mu ayılma süresi kıda mı uzun mu uyanınca ca sersem mi olunuyor
twohones atak13 oğlumda genel anestezi oldum, 5 saat sonra kendime gelebildim 🤦🏻♀️ Tekrar hamileyim çok korkuyorum yine bu kadar uzun süre ayılamazsam diye
taninmayananne atak13 saat 18 civari genel anestesi aldim 18.32 de oglusum doğmuş 19.45 falandi ayilmaya baslamistim odama cikardilar. Agri falan sadece bastirdiginda hissettim ama nafkozun etkisiyle insan dayaniyor. Bide zate agri kesici serum takiliydi uyandigimda pek agrim olmadi sadece ertesi gun ameliyathanede usutmusum sirtima sanci giriyordu cok dayaniaz olunca agri kesicinin dozunu yukselttiler. Ben masallshim var cok iyiydim👍 oglum suan 4 yasinda bu gebelikte cok kararsizim genel mi spinal mi diye hakkimizda hayirlisi olsun 🤲🤲
atak13 Dark var ama bel ve baş ağrısı kesilme hissi bunları yaşamak istemiyorum. Canlı canlı kesilmek korkutucu sanki
Dark atak13 ben hiç yaşamadım. Birkaç püf nokta var. Operasyon sonrası dik uyumak gibi mesela birkaç gün. Kesilme de tabi acı yok ama his var. Ben girerken kenarda uyanmayı bekleyen biri vardı ben odaya cikarken ordaydi hala. O yüzden iyi ki spinal tercih etmişim diyorum
kuzeymomsss atak13 29 nisanda spinal sezeryan oldum. Baş ağrım olmadı, ameliyat sırasında hiç birşey hissetmedim. Başladıklarını oğlumun sesiyle öğrenmiş oldum o derece. Sadece dikiş yerleri 3 4 gün acıyor o kadar, o da zaten genelde de aynı şekildedir
Deletedmom727271 İlk doğumum genel oldu ameliyathane de ayıldım. Narkoz etkisinde de kalmadım tabi bu bünye ile alakalı bir mesele. İlk uyanışta ağrı oluyor elbette sonuçta ameliyattan çıkıyoruz bana 2 dk sonra ağrı kesici vurdular ağrım gitmişti. Bu doğumum da daha karar vermedim ama büyük ihtimalle spinal tercih edicem sanırım değişiklik olsun diye :)