moom222 Kızlar bu haftada kilonuz neydi 560 gram 25 cm dedi dojtor zayıf mi sizin bebislerin durumu neydi bu haftada
Serapcemre moom222 evt detaylıya girmiştim orda demişlerdi minnoş bebiş diyor doktor 3.5doğmaz 2.5doğar dedi sağlıklı olsun da kıloyu takmıyorm ama burdakilere bakıyorm benm haftamda 800grm olan var bizimkiler cok minnak
moom222 Serapcemre evet cnm belki genetiktir ailelerimzden ya sağlıklı olsunlar da 2.500 de kilo olrak az değil ama cnm
ipekveatlas ben tam 24+4 de gitmistim 750 gramdı ama benim önden gidiyo demisti doktorım seninki normal olabilir
moom222 ipekveatlas ortası GB bişey sanrm cnm ya banada çok küçük geldi baksana arkdasin 660 grammis bu haftada benm ondanda küçük 🙄
Serapcemre moom222 benm ılk bebeğim 3150dogdu usg fotolarına bakıyorm yakın zaten kiloları takılmıyorm
Serapcemre moom222 üzme canını sen bol bol kıyma tavuk balık pekmez tayin kaşar yumurta ceviz yogurt süt ayran soda vs tüket yakalar kilosunu
moom222 Serapcemre kız kaşar yumurta peynir süt hep yediğim şeyler kıyma tavuk her yemeği yerim herşeyi meve keza bol yerim
moom222 kckelf123 inşallah cnm ya biraz bebeğin suyuda fazla çıktı bimiyomusun aslında onun stresi var bnde braz dedi sadece sınırda falan dmedi ama.korktum yinede