dunyambebgim 38+0 haftaligim en son 1,2 cm arasında acıktığım vardı bebeğim bayramda gelsin istiyorum artık bu egzersiz burada çok yazılmış sizler neler yaptınız doğum için açılma için platesde yapıyorum bu egzersiz yorumları Türkçe yapınca etkili olmuş ama türkülerden yapan oldu mu acaba 😅🤷♀️
Suleermz dunyambebgim şimdi sizden gördüm baktım benim dün akşam nişan gelmişti yapsam bı yararı olur mu ki acaba
dunyambebgim Dilandemirrr yaa ne kadar süredir yapıyorsunuz 🤷♀️ sözde yapanların bir kaç saat sonra suyu gelmis bir kac gün sonra doğum yapanlar olmus 😅
ipekveatlas dunyambebgim aynen ya bende okuyorum yorumları herkes suyum geldi meldi diyo ne kadar doğru bu😂
dunyambebgim ipekveatlas evet bende yorumları okuyup bi heyecan 2 kere yaptım ama benim şu an belim ağrıyor 😅 biz Türklerin vücudu onlar bir değil herhalde
dunyambebgim halecelik bakalım ben bugün 2 kere yaptım eğer bende etkili olursa güncelledim postu ama 1 haftadır yapan arkadaş da varmış tık yok diyor 🤷♀️😅
AyseEB Tam 12 gündür mütemadiyen activating labor, yer silme, spuat ve yürüyüş yapıyorum. Sonuç olarak 0 açıklık ve kızım kanala bile girmedi 😅 bence işe yarayanlarda tamamen tesadüf oluyor bebişler ne zaman keyifleri isterse o zaman geliyorlar 🫠
dunyambebgim AyseEB bizim bebek kanalda açıklıkda var ama işte bencede şans ya yürüyüşe yapiyorum olmadı şimdiye kadar inşallah siz sonuç alırsınız 😅
dunyambebgim Suleermz yani hareketler acilam için çok iyi aslında deneyin bence biran önce kucağınıza alın inşallah sağlıkla bi gelişme olursa yazın lütfen 🙏🥰
Suleermz dunyambebgim 1 set denedim pilates topu ile de egzersiz yaptığım için çok fazla yapmak istemedim bakalım inşallah dogururum 🤗