m060918 Kızlar önce 1692 2 gün sonra 6100 çıktı betam boş gebelikten çok korkuyorum değildir dimi içim hiç rahat değil anksiyete oldum resmen
Ccanann m060918 hayatim değerlere bakıp boş gebelik olup olmadığı anlaşılmaz ki? Önce iki günde bir artışa bakılır kimyasal mi değil mi diye artış iki katından fazlaysa olumlu Sonrasında ilk kese görülür keseden sonra kalp atışı Bu düzende gider kese görülünce her anne acaba der boş gebelik mi diye? Ama sizin ki biraz garip olmuş değerlere göre boş mu diye ? Önce bi keseyi görün sonrası Allah kerimdir Rabbım gönlünüze göre versin 🤲
m060918 zehra-ss yok canım onu demiyorum hamileyim ama boş gebelik olmasından korkuyorum benek oluşmazsa diye
m060918 Ccanann keseyi gördüm tatlım, değer birden yükselince ya boş ta dış gebelik oluyormuş burada bi postta okudum o yüzden evhamlandım😔 yoksa kesemizde ve artışımızda bi sıkıntı yok, bayram sonrası bebeği görücez Allah izin verirse
Ccanann m060918 o zaman içiniz rahat olsun burda BAZILARI zır cahil Hiç kötü düşünme değerin yükselebilir sıkıntı yapma hormonların seni bebisine hazırlıyor Lütfen burda duyduklarına kendini strese sokma
Elibo m060918 keseyi görsuysenız diper ihtimaller ortadan kalkıyor ha bos gebelik onun değerle alakası yok bebek olusmayabiliyor. Ama inşallah olmaz . Sağlıkla gmrursunuz bebeğinizi . Ne kadar stres yapmayın desemde olmuyormus 15 günde bi gidiyorum. Bazen 10 günde dayanamıyorum 🥰
Ccanann m060918 kese oluştuysa bebek oluşur diyemem boş kese olma ihtimali var HERKESİN Ama şuan bunu düşünüp kendinizi boşuna üzmeyin strese sokmayın İlk keseyi gördükten sonra beklerken bende sizin gibi korktum ama dedim ki ne gelirse Allahtan vardır bildiği diyip kötü düşünceyi çıkardım ve bebeğime odaklandım Lütfen iyi düşünün stres yapmayın ben inanıyorum güzel sonuçlar alacaksiniz🤲👶
Ccanann m060918 burada her yazılana çok kulak asma olur mu Dr una danis her ne olursa olsun Tecrübe tabiki önemli ama herkes aynı olacak diye bisey yok Zamanla göreceksiniz boşuna evham yaptığınızı 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤗
Doga12345 Bizde 5+3 üz 4+6 ken keseyi gördük bayramdan sonra gidicem inşallah bebişi de görürüz ilk gebeligimde 4+6 da keseyi ve bebişi de görmüştük minik bir şekilde ama vajinal bakmıştı bakalım yaa hayırlısı
Ccanann m060918 🤗🤗🤗yaa ne demek tabiki yanliz değilsin Simdi sana sıkı sıkı sarıldığımı düşün ve mutlu ol Olumsuzlukları atıyoruz ve iyi düşünüyoruz tamam mı? 🤗🥰👶🏻🤲