Handesahan Sezeryan kendi isteğim ama eşimin ailesi özellikle de görümcem laf çarpıp duruyor .Zorluğa gelemiyorsunuz , normal doğum daha rahat sezeryan ağrısını kabul etmeni anlamıyorum vır vır konuşuyor sanki etraftakiler suç işliyorum gibi bakıyor .
Emine_47 Handesahan banada aynı tepkiyi vermişlerdi ben dinlemedim ama sezeryan oldum hatta şuan oğlum 3 yaşında halen derler zorluğa gelemedim kolaya kaçtın he he konuşun diyorum dinlemiyorum sende dinleme o kadarda ağrısı olmuyor sezeryanin ayaklaniyosun hemen hatta 2 hafta sonra 2 sezeryan olacağım allah nasip ederse
Mavistez Handesahan evet canm benim canm tatlı zorluğa gelemiyorum ben diyin sizde. Benim dogumlarimda normal sezaryenin ağrısını bilemem ama onunda kolay olduğunu sanmıyorum doğum bu yani her şekilde acı cekiyorsun
Peperonni Handesahan İsteyen istediği gibi doğursun görümceniz çok meraklıysa normal yapsın 😂😂😂 boşver ya kime ne istediğin gibi yaparsın doğumu bunu yaşayacak olan sensin kimseyi ilgilendirmez bu senin tercihin. Ve çevredekiler senin tercihine saygı duymak zorunda.
aynenkezoaynen Handesahan Bizim milletimiz normal doğumı doğumdan saymıyolar nedense kimin doğum haberini alsalar hemen normal mi sezeryen mi diye bi soru geliyor iğrençler ya şimdiye kadar kismeye sormadım nasıl doğum diye🙄 boşver onları umursama bu kadar karışıyolarsa gelip senin yerinede doğursunlar o zaman
Handesahan Emine_47 kendisi 3 tane normal doğurmuş diye herkes normal doğuracak . Hayır diyemiyorsun da senin eşin normal doğurdun diye şeyine madalya mı taktı afedersiniz ama sinirlendim
Emine_47 Handesahan ya boşver inanki duymamaya bak ağzı olan konuşuyor işte sen doğumuna odaklan senin ne hissettiğin ne düşündüğün önemli nasıl istiyorsan öyle doğur kimseyi dinleme o şu bu şunu dedi diye değil kendin nasıl istiyorsan öyle doğur zaten bu süreç sıkıntılı hem yıpranıyorum hemde psikolojikmende cok etkileniyorum konusundur dursunlar boşver:)
Busrazkn37 Hem zorluğa gelemiyosunuz diyip hemde sezeryan ağrısını kabul ediyosun demesi komik olmuş.Sanki sezeryan zor değil. Normal doğum acısını çekmek yerine sezeryanı istemişsin sanki kendileri çekecek. Ben mecburi oldum ama iyiki sezaryen olmuşum diyorum karnımda ki iz dışında hiç bi yerim bozulmadı oda hoşuma bile gidiyo.😄 Üstelik çok şükür hemende toparladım yine olsa yine ilk sezaryen olurdum.
Fnd92 Ay allahım aynı benımkıler gıbı normal doğurdu diye dünyanın en mükemmel anneleri ilan edilmiş gıbıler ameliyatlı mı olacak derler bide cahil sürüleri bosverın dıyecegim ama insan Catlıyo bılıyorum😬😬
Deletedmom623737 Handesahan boşver konuşup dursunlar kimseyi dinleme bende zorunlu sezeryan oldum 2 saat sonra sezeryana alınacaktım kaynanam görümcem başımda boş boş konuşuyordu hatta kaynanam doktorumun yanına gidip sen benim gelinimi öldürmeye mi çalışıyorsun felan demiş doktorum da kızmış ona ayy hiç hatırlamak bile istemiyorum o günü berbat bi doğum berbat bi lohusalık geçirdim
Mysaa Handesahan kuzenim normal doğum yaptı alttan dikişi vardı 2 hafta oturmadı tuvalet zorluğu cekti 2 sene önce karşı samimi komşum normal doğum yaptı dikişi 1 hafta sonra apse yaptı o da baya zorlandı kayınvalidem normal dogumlu v şeklinde dikişi var çevrem genel de böyle ben zorunlu sezaryan oldum 1 günde toparladım hiçbir sorun yaşamadım aslında demem o ki her doğumun farklı farklı zorluğu var boş konuşmasın kimse
Eylul2019 Handesahan bence sartlar normal doguma uygunsa normal yapmalisiniz.sezaryen oyle sandgnz gbi kolay degil.bende sezeryan oldum rahat gecti ama sartlarm uygun olsaydi dogum aninin her zerresini yasamak ist3rdim.mesela genel anestezi oldugum icin bebegimi goremedim.bu da icimde kaldi.
Deletedmom2265 Handesahan Ya bu insanlar hiç haddini bilmiyor zora gelmek zorunda da değilsin boşver milleti 🙄
hanifemsa Handesahan ağrıyı acıyı ben çekeceğim size mi düştü lafını yapmak diyin sizde. Kendi normal doğurmuş ağrı şancı çekmiş ya sende çekmen lazım 😁 2 sezaryen doğum yapan biri olarak söylüyorum . Sezaryen sonrası zor ama yine olsa yine sezaryen olurdum 🙂🙂