Umud-- canım bende ilk bebeğimi kaybettim. Bende şuan serklajliym ve yatıyorm. Allah’ım nasip ederse son ayım. Ama ben eşime, eşim bana aksine çok bağlandık. Her seferinde diyorm Allah’ım bin kere razı olsun eşimden. Her şeyimi yapar, eksik etmez. Onun desteğini hiç unutmam, unutamam. Ben aksine eşimin yolunu gözlüyorum. o eve gelince aşırı mutlu oluyorum. Sende Hiç kötü düşünme. Zor zamanlardan geçtik, psikolojik olarak çok yıprandık, evlat acısı bam başka bişi. Rabb’im bidaha bize de yaşatmasın, başkasına da inşallah. Eşin huysuz değilse, bu süreçte senin yanında oluyorsa sende ona iyi ol. Söyle düşün. Onunda evladiydi, oda bebeğini kaybetti. Erkekler içine atar çok belli etmez üzüntüsünü. Eşinin de sana ihtiyacı var. Keza seninde ona. Bu süreçte sizin birbirinize destek olmanız lazım 💕🌸 huysuz da değil diyorsn hem. Ne eşler var öyle düşün. Ve oku kendine. Ayetel Kürsi, Felak, nas. Biraz daha gider üzerinden bu durum belki. Ve şöyle de düşün. Bak Rabb’im yeniden nasip etmiş anne, baba olmayı. Onun mutluluğunu yaşa 🎈