Umudayolculuk Kaç haftalık olduğunuzu ve betahcgnize göre kese boyunuz kaç mm yazar mısınız 😊🙈hııı bir de adet döngünüz kaç günde bir ve son adet tarihiniz nedir
Melisssssss Umudayolculuk sadece kendim hesapladım 3 haftalık 6 gün deyiz 28 günde oluyorum 3 nisan adet tarihim daha kese gözükmesi için doktora gitmedim ayın 9 unda doktora gideceğim rabbim herkese sağlıklı düzenli hamilelik versin bebek isteyenlere de bebek nasip etsin inşallah 🙏🏼
Anneminnos Umudayolculuk ben de 5 haftalık görünüyor takvime göre en son beta 2500 du 9 Mayıs’ta kese için gideceğiz :) bir şey sormak istiyorum hamilelik belirtileri yasiyormusunuz .ben hamile değil misin gibi hissediyorum
Morkelebek26 Umudayolculuk bendee çokk yeniyim 4+3üz programa göre 211.87 betamız inşAllahhh bayram sonrası kese görebilicez doktorumuz öyle dedi. 30 mart son adet tarihimin başlangıcıydı sonraki özel günüme 2 gün var daha 😊 döngüm 28.35 arası değişiyordu ama duyduğuma göre döngüyle alakası yokmuş 🤷
Aysgl1305 Umudayolculuk bugün 5 haftalık olduk beta 4962 kesem 2.74 her şey normal dediler inşallah böyle gider
Umudayolculuk Önce ben söyleyeyim Betahcg 4087 ile kesem 7,9 mm çıktı. Adet dönüm 31 günde bir.31 günde adet olduğum için üçüncü hafta yumurtluyorum. Son adet tarihim 21 Mart. Doktor 5. haftaya yeni giriyor dedi 😊inşallah her şey normaldir.
Umay255 Umudayolculuk ikimizin bebişi aynı en son renkli günüm 22 Mart 😁 kesem 7.09 çıktı haftaya kalp atışını duymaya gitcem inşallah ❤️
Kuzucugunannesi Umudayolculuk benim 2 inci gebeligim cumartesi öğrendim hamile oldugumu son adet tarifim 23 mart adet döngüm pcoslu olduğum için duzensizdi
saglikciaanne Son beta hcg değerim iki hafta oldu 12.400 lerdeydi . Sat 4 Mart , 6+4 günlüğz adet dongum düzensiz bu yüzden sat göre değil kese boyutuna göre bakiyorlar şuan bebeğimin durumuna ❤️
Umudayolculuk Anneminnos ben dee 😊kasık ağrım oluyor bir de göğüslerim sızlıyor ama mide bulantısı falan hiç yok ben de 😊
Abc34 Anneminnos ayyy bende aynıyım. Hamile olduğumu öğrenene kadar sadece göğüs ağrılarım vardı. oda her adetim yaklaştığında oluyordu. Şimdi oda yok. Sanki hamile değilim. Sadece bayram temizliği yaptığım için belimin sağ tarafı çok ağrıyor. Bazen o ağrıdan dolayı hamile olduğum aklıma geliyo normal mi
Prenses11 Anneminnos bende 7 haftalık oldum bugün bende aynı kalp atısını duyana kadar sanırım böyle oluyor sadece kasık agrılarım oluyor ara ara okadar 😄
Umudayolculuk saglikciaanne evet ama prgramlar 5+5 gösteriyor o da saçma oluyor yani doktor 28 güne göre hesapladı muhtemelen kese 7,9 mm çıktı 12 mm falan bekleriz dedi ama geç yumurtlama olduğunda bu oynamalar çok normal dedi Gayet güzel artışlarınız sıkıntı yok dedi oysa ben zaten 31 günde bir adet oluyorm dolayısıyla yumurtlama günümde geç oluyor ona söylemeyi unuttum
Umudayolculuk Morkelebek26 inşallah hemencecik keseni görürsün ben keseyi gördüm bayramdan sonra da inşallah bebeği görürüm herkesin sağlıkla gider üzülmeyiz inşallah hiçbirimiz😊🙏
AnneTanesi Umudayolculuk bende bu dönemde böyle söylüyordum şuan 11 haftalığım ve bugün çok istifra etmekten dolayı serum takıldı. Bu bile güzel hissettiriyor 🥰
saglikciaanne Umudayolculuk heh evet benimde böyle şuan durumum beta HCG degerine göre hesaplamak çok yanlış o vücuttaki hormon sonuçta mesela betaya göre venim 12.500 çıkmıştı ason adete göre yedi haftalık olması gerekirdi ama bebek beş haftalikti bende çünkü 40-50 günde anca adet olurum duzensizim 🥲😁