Serapcemre Kızlar ben covit geçirdim ve plesanta normalden büyük neyse ben takılmıyordum ama dün komşu dedi ki işte plesantanım büyük olması yaşlanmasına erken doğum yapmana sebep olur yaşayan var mı?
Askiletotomsu Serapcemre bende benzer bsey duydum ama her halk uydurması gibi buda hurafe mi yoksa bilime dayali mi bilemiyorum
Serapcemre Askiletotomsu 😒doktorum plesanta zaten büyür dedi ama benm normalden büyük o da covitten sonra böyle olması normal dedi ama yaşlanır deyince kadın korktum kontrolde bunu konuşacagım doktorum bir şey demedi ama sorup kendimi hazırlamak ıstıyorm
Askiletotomsu Serapcemre özel mi doktorunuz Özelse mesaj atıp danışın Günleriniz onu kafaya takarak gecmesin
Serapcemre Askiletotomsu evt canm özel doktoru yok takmıyorum 😊 eskisi gibi değilim çok şükür her şey yolundaydı 9unda randevum var zaten o zaman gideceğim
Askiletotomsu Serapcemre günlerde geçmiyor bu ultrasonlwr arası Ben dün düşündüm bı ay oldu heralde ultrqsona girmeyeli diyee Baktım daha ayın 19 unda girmisim 😅😅😅 11 gün yahu 🤷
Serapcemre Askiletotomsu 😛hahahh hiç güleceğim yoktu😀benm tam beş hafta olcak gidesiye normalde bayram ardına gidicektm doktor izinliymiş 9unda gidicem ılk kızımda da beş haftada bir giderdm