Ordu52 30 haftalik hamileyken doktora gittim kontrole 33 haftalık gözüküyorsun dedi yani bu normalmi hesabıma göre 30 haftalığım suana kadar hep aynı gittik doktorla ama bu defa 33 haftaliksin diyo 🤒
Anne-hanim Ordu52 bizde de bu haftalarda bayağı önde görünüyordu şimdi 34. Haftadayiz haftasına uyumlu hale gelmeye başladı bazı zamanlar büyüme atakları olabiliyormuş ben ondandır diye düşünüyorum
Askiletotomsu Ordu52 endişe etmeyin Bazen önde bazen geride görünür Üç hafta geriden gelseydi endişe edebilirdiniz önde gitmesinde bı mahsur yok, gebelik şekeriniz cikmadiysa 25.haftada baktirdiniz mi şekere ?
Ordu52 Diloss_14 peki doğum benim hesabıma goremi olur doktorun Şuanki dedigine goremi? Eger doktorun dedugine gore olursa 3 hafta erken olmus olmazmı 🤢
Diloss_14 Ordu52 çok fazla büyüme görürse doktor mesela 36.37 de alalım diyormus tamamen doktora bağlı canım benimkinin kilosu normal ama kafası 3 hafta önde olduğu için szaryan olabilir çatı muayenesi yapıcam 37 de dedi yani öne almadı
Askiletotomsu naznhrb benim adet tarihime göre 24 Devletteki doktora göre 22 Ozeldeki başka doktora göre 22 Kendi doktoruma göre ki o da özel 24 🤷 Ben şaşırdım neye göre dogacaksa bu cocuk
naznhrb Askiletotomsu bende çalıştığım için kafam karıştı hangi tarihe göre izne çıkacam benimde bebek büyük öndeymiş ama bazıları son haftalarda kendi haftasını yakalar diyor bakalım hayırlısı sağlıklı doğsunlar da