Gul0691 13+4 e girdik devlet hastanesi söylemedi cinsiyeti şu sıralarda öğrenen ve muayene ücreti uygun olan bi hastane var mıdır,medicalpark pahalı geldi bana gitmiştim daha önce
goldumsu Gul0691 genelde 20. Haftalarda netleşiyor. Ben şehir hastanesinde 14te acilde başka bişey için gittiğimde öğrenmiştim. Ama kızsa özele de gitseniz devlete de belli bi yanılma payı oluyor en kesin 18-20. Haftalar
Meleq Gul0691 ben etimesgut a life de öğrendim doktorumuz berna seyhan çok memnun kaldım ilgiliydi..ama sizin haftanız da çok erken
Aysekse Magnet var anıtkabirin orda canım. Muayene ücreti 150 lira falan en fazla 200 diyeyim. Bi de ıtır hanım var. 2 çocugumun ikisinde de yanılmadı
Gul0691 Aysekse Normal muayene olarak randevu alcam herhalde seğil mi yeni bu fiyat herhalde yenimi gittniZ
Gul0691 deryabayramm33 Yeni mi gittiniz sırf cinsiyet öğrenmek içinde gidiliyor mu bilmiyorum normal muayene diye mi randevu almam gerekiyor
Gul0691 goldumsu Valla bilemiyorum bayram dönüşü gideyim diyorum 15 haftalık olur belli olur az uz herhalde
Aysekse Gul0691 magneti arayın normal muayene randevusu isteyin. Fiyat sorarsanız söyler belki telefonda
deryabayramm33 Gul0691 evet normal muayene olarak aldım muayene sırasında cinsiyetini öğrenmek istediğimi söyledim. 1 ay kadar önce gitmiştim
Gul0691 Tubidy Valla 12.haftada öğrenen cok ben 13+4üm artık 15haftalıkkennfalan giderim inşallah öğrenirim
Buseyllzr Gul0691 evet canım geçen sene 50 tlydi bu sene 70 oldu ben hep oraya gidiyorum doktorun adı Ayşe Behiye savaş çok çok tatlı bir kadın merak ettiğin herşeyi sorabiliyosun hiç bikmadan cevap veriyor boyunu kilosunu suyunu gelişimini herşeyini söylüyor ben 33.haftadayim şuan her ay oraya gidiyorum ama doğumu şehir hastanesindr yapacağım
Gul0691 Buseyllzr Aaa çok şaşırdım bu kadar uygun olmasına valla 🤣 medicalparka gidiyordum yakın diye sadece cinsiyet için gidicem ondan pahalı olsun istemiyordum çok teşekkür ederm bayram dönüşü hemen giidicem