Nurrrtkn42 Prensesmelek kızım olacak inşallah 🥰ilk 3 ay limon yedim sürekli istemsizce gece kalkıp limon yiyordum ye ekşiyi doğur Ayşe’yi hesabı oldu bizim ki😂😂
Gizem2121 Prensesmelek Ilk gebeligmde cok belirti yasamadm sadece 3 aya kdr sabh kusmasi deli gibi limon yiyodm sonrada canm arada sadece tatli cekiyodu tulumba tatlisi faln ama cikolataya azimi surmzdm bu gebeligmde de cokk bulnti yasadim cogu gun ac gecirdim ama limon gene yiyorum arada canm tulumba tatlisida cekiyor 14 haftamdaym ama cinsiyt beli degil bu arada diger gebeligmde yuzum guzlesti bu grbeligmde kuck sivilce doldu alnim
Muhasebeciana Prensesmelek hep tursu ve eksili seyler aserdim vede meyve asiri aserdim tatli istegim yoktu esim hep en sevdigim cikolatalari tatlilari alirdi hic canim istemezdi hamileligimin tek sorubu asernekti 😃😃
Nahirep Üç kız gbeliği geçirdim buda kız 27 haftalık ama arlarında dünyalar kadar fark var diğerlerinde çok rahattım bunda kusma halsızlık nefes alamama varis bel ağrısı ne arasan var cinsiyetle alakası yok bence
Ecz1anne Prensesmelek hiç kusmadım, en başından beri sivilcelenmem oldu yüzümde ve sırtımda Soğan sarımsak ve biberden nefret ettim Tatlı tuzlu ekşi hepsini yiyorum karışık😅 oğlum olacak
edis22 Prensesmelek benim bebegim erkek. Ilk 3 ayi tatli dilime surmedim hep eksi canim cekiyordu. Belim agriyordu. Migde bulantim pek olmadi hic kusmadim. Bebegimin ilk hareketleri 19 haftada sag tarafimdaydi hep. Bunlari soyledim ama benim bunlarin cinsiyetle alakali olduguna hic inancim yok😏
Elifakkara Prensesmelek belirtilerin kızı erkeği olmaz deli gibi midem bulandı ve hep ekşi istedim herkes kız dedi ama oğlum olacak belirtilerin tamamı fizyolojik özelliklerle ilgili
2_kezannelik Prensesmelek oğluma hamileyken deli gibi acı ve ekşi yerdim hep yemek tarzında şeylere aşerdim şimdi yeni hamileyim bakalım bunda nasıl belirtilerin olucak