Mzg_15 Kızlar 2 yıldır evliyim ve artık tedaviye başlamak istiyorum iki doktor arasında kararsız kaldım ersin beye veya özgür beye giden varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
Princessmom Mzg_15 özgüre gitmede kime gidersen git. Bekarken gittim akıntı için bana çocugun olmaz çok zor olur falan dedi saçma sapan evlendm hemen hamle kaldım. Çokda iyi bir doktor oldugunu sanmyorum
eminemre99 Kubos01 canım merhaba daha önce de konuştuk sizinle Allah’ım hayırla sağlıkla kucagimza almayı nasip etsin altinkozada detaylı ultrasyon ne kadar di canım acaba yeni mi gittin merak ettim canım tabi ki evlatlarımız sağlıklı olsun 🤲😘❤️
Kubos01 Princessmom onun ceremesini bende çektim hiç ilgili değil yeni hamileydim kanamam oldu hem uyuşmazlık iğnemi yapmadı hemde yatarken sabah geldi doğum nasıldı dedi onu bile hatırlamadı ne doğumu 12 haftalığım
Kubos01 eminemre99 merhaba canım çok teşekkür ederim ben detaylı ultrasyon ziyapaşada Hakan kalaycıya yaptırdım detaylı için o çok övüldü kendi doktorumda Hasan İpek sağolsun her defasında detaylı inciler ama ben içim rahat etsin diye ona yaptırdım 700 TL
eminemre99 Kubos01 anladım canım benim benm doktor da hasan ipek canım hani oraya gidiyorum dediğin yeri bilmiyorum adanayi pek bilmem imamaogluda otuyirum Adana’ya gidiyorum canım yol kenarinda hani bildihim bir yer diye oraya gittim . Acaba altın Koza ne kadar dir
Alparslaninannesii Mzg_15 bendede pcos var adana yüreğir devlete gittim Orhan narpays ilk aydan hamile kaldım allahin izniyle
eminemre99 Alparslaninannesii canım merhaba evet bnde bir kere gitmiştim bn imamogluda kalıyorum baktım Orhan hoca var başka da yok bir tokdor var hafta atak değişiyor Yüreğir hastanesinden geliyor baktım . O denk geldi memnun kaldım hani iyi bir hoca olarak düşünüyorum siz heo ona mı gidiyorsunuz peki ben yine gideyim dedim yok haftaya yani bayram sonra özgür doye bir hoca geliyor genelde değişiyor
tatliiannnee eminemre99 haluk ballı var istiklal tıp merkezinde orda da yapılıyor sadece muayene ucretı oduyorsun oda sigortalı 150 sigortasız 180 bı arayıp gorus istersen
Alparslaninannesii eminemre99 ben keseyi gormeye gidecem 10 mayista o zmn orhan var sende ogun gel istersen pazartesi de orda gerci
eminemre99 tatliiannnee anladım canım benim o tarafları bilmiyorum canım benim bn altınkoza da acaba ne kadar
eminemre99 Alparslaninannesii canım benim Allah razı olsun bn imamogluda oturuyorum yani adanaya 40 dakikalık bir mesafe diyeyim .burda yakın di devlet hastanemiz randevu aldım Orhan hoca idi memnun kaldım iyi bir doktor yuregirden gekiyormus ama işte sürekli doktor degisikli olduğu için canım degisiyor bu hafta da İlker gelecek o İlker hoca da Yüreğir devlet hastenesinden geliyor