yabadabaduu kızlar gebelikte yazılan vitaminleri sigorta karşılıyor mu bi kısmını ? yoksa hepsini biz mi ödüyoruz ?
Busra2089 yabadabaduu Ben başından beri Ocean Mummy kullanıyorum hem multivitamin hem balık yağı onu karşılamıyor özel alıyorum ama kan ilacı, d vitamini ve magnezyumu karşılıyor.
Nil2736 yabadabaduu bütün vitaminlerm takviye edici gıda şeklinde. 100 liradan aşağısıda yok . D vit b12 si magnzyumu folik asidi yok anam bitmiyor
Suleermz yabadabaduu demir ilacı d vitamini vitamin ilacını magnezyumu karşılıyor benimkini karşıladı yani extra kullanmadım bişey zaten
benito yabadabaduu demir hapı ve magnezyumu karşılıyor ama doktorun yazdığı balık yağı, multivitamin ve d vitamini özele giriyor, ayrıyetten aldık
yabadabaduu SunnyG doktorumun yazdıklarını karşılarmı yani normalde folik asit falan öyle şeyleri karşılamıyordu da
SunnyG yabadabaduu folik asitin bi markasını karşılıyor sadece. Onu yazması lazım. D vitamini magnezyum Demir hapı vs bunları karşılar işte. Ocean mummy gibi takviyeler karşılamaz
Sedagulmez58 Busra2089 bana yazılan magnezyumu karşılamiyo. Sizinkinin adı ne acaba magnezyum ilacının
tdincel yabadabaduu doktorun yazdığı Demir ilacı ve multivitamini sigorta karşıladı ikisine 40 TL ödedim toplamda. Folik asiti karşılamadı sadece ama onuda 1 kutu aldım 3 ay kullandım zaten uzun gittiği için sorun olmadı.
benito yabadabaduu özel olarak verdikleri ilaç değil de takviye edici gıda diye geçiyor. O yüzden karşılamıyor maalesef
yabadabaduu @Busra2089 @Suleermz @tdincel SunnyG anladım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙏🏼