ummahanrifat03 Kızlar beşik konusunda çok kararsızım. 3 4 yaşına kadar kullanabileceğimiz bişey olsun istiyorum baktıklarımızın ölçüsü hep 60 a 120 sizce küçük mü? Alanlar nasıl hangi ölçüde aldı yada daha öncesinden tecrübesi olanlar yardımcı olur musunuz.
OzgeSvr ummahanrifat03 ikeadan 60 120 ahşap aldık bir de park yatak almıştık 70 120 o da bence park yatak çok daha kullanışlı ikeanınkini kaldırdık duruyor park yatakta fermuarlı kapı yapmışlar kendi girip çıkıyor heryere de taşınıyor
Gorkemm ummahanrifat03 ben park beşik aldım açıkçası 70-120 ölçüsü 25 kiloya kadar kullanımı varmış o da hemen hemen 4 yaşını bulur gibime geliyor bakalım
Sekerportakalii ummahanrifat03 canım çilek mobilyada 70 e 140 modeller mevcut internet sitesinden bak istersen
ummahanrifat03 Gorkemm park beşik de mantıklı ama ben ölçüde takılıyım. arkadaşımın çocugu 56 cm dogdu mesela yastık yatak vs koyacaksın içine 120 cm 🙄bilmiyorum çok kararsızım
OzgeSvr ummahanrifat03 kızım şuan 2,5 yaşında 1 metre boyu öyle düşünün yastık vs kullanacaksanız çok uzun süre gitmez
ummahanrifat03 OzgeSvr kesinlikle bende 3 4 yaşından sonra odasını ayırma taraftarıyım o yaşına kadar kullanabileceği bir beşik olmalı diye düşünüyorum
Gorkemm ummahanrifat03 görümcemin kızı 4 yaşında daha yeni oda takımı alıyorlar hala kullanıyor mesela bende o yüzden ondan aldım benimki erkek belki daha kilolu daha uzun olur kıza göre bilmiyorum ama 3 yaşına kadar bence garanti kullanır yastıkları da küçük yer kaplicak bir şey değil ama bilmiyorum tabi büyüyebilen beşikler var mobilya onlara bakın isterseniz