melekortac denizmanzarasi Bebeğin tutunmasını destekleyen bir ilaç. 13 haftalığım, hala kullanıyorum uzun bi sürede kullanmaya devam edicem sanırım doktorum öyle dedi
mminiginannesi10 Duphaston adet söktürücü canım. Ama eğer bebek varsada tutunmasını sağlıyor, yoksada adet oluyorsun
denizmanzarasi mminiginannesi10 çatlatma iğnesi oldum Rahime iyi geliyor dedi doktor uzun uzunda soramadım açıkçası teşekkür ederim
Lifeee denizmanzarasi ayy isteyen herkese çifte bayram olsa keşke,iğnesiyim ya doğru sonuç vermezdi o yüzden yapmadım ama bayram sabahı yaparım ☺️
denizmanzarasi Lifeee canım artık sonuç verir iğne etkisi 10-11.günde gidiyor artık, bizimle de paylaş inş güzel sonucu🥰
Gulcingezer Lifeee genelde erken gebelik yapilmasi lazim regl oncesi kaset teste guvenmiyorm ben cikartmiyo cnku
Lifeee Gulcingezer evde son bu kalmıştı o nedenden yaptım bunu,normal zamandaki regl sancısı gibi sancılarım da var birkaç saattir anlamıyorum hiç yani daha ne yapılması gerek bizi seçmesi için bu bebişlerin 🤍
Lifeee Gulcingezer @denizmanzarasi bende pembe lekelenmeler başladı galiba regl oluyorum elendim size bol şans dilerim
denizmanzarasi Lifeee canım hayırlısı olsun benim de bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek , hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olsun
Lifeee Gulcingezer yok başlamadı kanama ama hiç ümitli değilim bayram dönüşü doktor yolları göründü bana bu kez film çekicez demişti doktor eğer olmazsa gebelik