sunaolmez Kizlar göbeğim düştü gibi aşağı indi indikten kaç gün sonra dogururum tahmini birde çok acayip benden bebek kokusu geliyo eşim de aynı şeyi söyledi
Kumpr sunaolmez 33 haftalığız ikizlerimle teyzesiiii 😍😍 erken doğum riskim var bebişler kanalda 35 36 yı görürsek çok şükür dicez inşallah 🤲
sunaolmez Cansu1- bilmiyorum ki çok sacma bebek popusu kokuyo vücudumun heryeri 😂ellerim ayaklarım bile ya
Zeynepddm sunaolmez vucut süte hazırlık yapıyor ten bile süt kokuyor benim öyleydi şahsen şimdi bebeğim de bende süt kokuyoruz
Sindar sunaolmez bizim de 17 gün görünüyor ama doktor 40. Haftaya kadr vakit var dedi nst de sancılar çıkıyor fakat ben hiç birşey hissetmiyorm açıklıkta yok , 🙈bebeğinde iyice indiğini hissediyorum ama gelen yok giden yok 🥰😅
sunaolmez Sindar bende 6 gün sonra gidicem bayram tatili geçsin bakalım bende ne çıkacak size birşey sormak istiyorum çatı muayenesi yaptılar mı acaba
Sindar sunaolmez dün kontrole gitmiştik bizde nst de hafif kasılmalar çıkıyordu diye evet vajinal muayne yaptı açıklığın olup olmadığını kontrol etmek için ama aletle falan değil elleriyle muayne etti
Mavidunyamm sunaolmez ben doğum için hastanede yatarken sanki üzerime biri parfüm sıkmış gibiydi. O kadar güzel bir kokum vardı ki 4 gün boyunca. O koku hiç gitmesin istemiştim 😔