Tgceetali_08 Merveebuluttt çok normal canım benim 4 5 aya kadar midem bulantı en iyi gelen elma ve salatalıktı denemeni tavsiye ederim
Feyz-al Normal benim de o haftalarda az az başlamıştı 6. Haftada iyice kendini göstermişti. Allah yardımcın olsun..
Kbraaa111 Canım çok normal ben şuan 16. Haftamdayım hala bulanıyor kilo alamadım 5 kilo verdim artık kusmaktan bulantıdan sıkılmaya başladım hamileliğin tadını çıkaranlardan değilim 😕
22lavantam Çok normal 🥲 muayenede doktoronuza söylerseniz bulantınız için hap verecektir. Bazılarında fayda etmiyor ama bana çok iyi geldi ve 19. Haftamızda hala kullanıyorum sadece sayısını azalttım 😘 Umarım sizde de fayda eder
Kbraaa111 22lavantam Kullandım ama alerji yaptı bırakmak zorunda kaldım geçecek inşallah genelde 16 haftadan sonra düzeliyor diyorlar
duuyqquu Benimde sizin gibi bu haftalar başladı kusmadım ama sabahları özellikle baya bulandı 9.haftadan sonra baya baya kesildi. Sabah kalkınca hiç aç kalmayın hemen atıştırın. Akşam mutlaka soda için. Hemen geçer inşallah 🙏🏻