Ikra73 Ikra73 kızlar 2.ci kese gözüküyor mu ben tam anlayamadım doktor net çekmedi gelişmediğini söyledi sizce gelişir mi yoksa düşecek gibi mi 🥺
Nil2736 Ikra73 ya bence burda olmayan bişeyide söyleyip umutlandırmayalım. Bence doktorun ne derse o yani bu gibi durumlarda.
Tugceelanaz Ikra73 Doktor gelişmedi dediyse öyledir heralde cnm İnşallah gelişir birdakine daha net öğrenmiş olursun 😘
Sehrbnon12 Ikra73 canım doktor bitanesini bence yakından cekmiş aynı anda ikisini cekmemis ben öyle gördüm şayet
Ikra73 Tugceelanaz 7 haftalıktı ama birinin kalbini duydu diğerini hiç duyamadığını söyledi bir mucize olur inşallah 🙏
Sehrbnon12 Ikra73 kuzucum vardır elbette sadece bitanesini yakından cekmiş sen niye geriyorsun kendini sakin ol bundan Baska foto yokmu mesela ilk gittignde keseler yokmuydu kacıncı hafta ilk doktora gittin
Ikra73 Sehrbnon12 ilk gittiğimde 6 haftalıktı 2 kese vardı kalp atışlarını duyamamıştım 7.nci haftada gene gittim ama bu sefer sadece bir tane duydu dediği diğerinin kalbi atmaz ama belki bir mucize olur atar diye düşünüyorum
Sehrbnon12 Ikra73 insallah mucize olur sen içini ferah tut bende 5+0 da iki kese gördüm 6+4 dü galiba gittim ve kalp atışlarını bebeklerimi gördüm foto eklemeyi bilmiyorum yoksa atardım sana foto burdan
Nil2736 Ikra73 yani ozaman dr deişmelisin. Burda hiçbirimiz dr deiliz. dr bile çıksa aramızda seni muane etme şansı yok. Ondan böyle konularda kendini ne umutlandırcan ne de umutsuzluğa kapılcan.
Ikra73 Nil2736 bende biliyorum kimse burda doktor değil ben sadece tecrübeli annelerden bilgi istedim siz niye bu kadar atar yapıyorsnz ki
Nil2736 Ikra73 atar yapmadım hatta oldukça sakin ve ılımlı bi şekilde yazdım ama sanırım sana atar gibi geldi. Sen bilirsin canm benim Ben senin için yazmştm. Buraya elbet sor. sana sorma demiorm. Allah hayırlısını versin. Sağlklı doğmlar