Hifaberra Kızlar elhamdülillah öğrendik 🤲☺️ İki kızım vardı 21+5 Oğlum oluyor inşaallah göstermemişti bugüne kadar yeni öğrendik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Burada tahmin yapan herkes nuba göre erkek demişti.
Tran Hifaberra gözün aydın canım Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🌸 darısı basıma ♥️
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Hifaberra ayy çok sevindim adına sağlıkla kucağına al ilk bana foto attığında erkek demiştim🥰😍
Hifaberra Tran Amin canım inşallah hayırlısıyla Allah razı olsun aynı mutluluğu sana da yaşatsın inşaallah 🤲☺️
Hifaberra BIR_SIYAH__HIAYESI63 evet canım hatırlıyorum Allah razı olsun inşaallah hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızı
Minnoss_hatun_ BIR_SIYAH__HIAYESI63 https://imgyukle.com/i/RhLAC6 Banada bakar mısın 16 haftalık 🥰Zahmet olmazsa🙏
1bebiis1annnis Hifaberra masallah cnm kazasiz belasız kucağına al inşallah darisi bana olsun bnde 1 oglum olaun istiyorum suan hamileyim bisey sorcam cnm senin hiç bulanti kusman oldumu
Hifaberra 1bebiis1annnis Allah razı olsun canım ☺️🤲 Rabbim nasip etsin inşallah sanada. Hiç bulantı kusmam olmadı çok rahat geçti. Kızlarımda çok zorlanmıştım.