Mervelinka Sezeryan sonrası bakım tuvalet ihtiyacı vs sizce anne ile mi daha rahat edilir eş ile mi? Hastane için soruyorum. Sizler nasıl yaptınız?
Sezya Mervelinka eğer yardımcı olabilir her türlü bakar bana diyorsan eşin olması güzel olur. Ama sezeryan ameliyat sonuçta bebekle ilgilenebilecek birisi olsun. Tecrübe açısından da anne mantıklı. İkisini düşün ona göre karar ver 😊
babygeldi Evet belki annendense eşinle rahat edebilirsin ama bence kesinlikle anne olmalı tecrübeli ve bilen biri sonuçta eşlerimizde tecrübesiz benim doğumuma az kaldı refakatçi olarak annem kalacak gece ama gün içinde eşimde olucak
1prenses2prensyenigebe Mervelinka ilk sezaryen de kayınvalidem kaldı bi uyudu kaldıramadım bebek ağlıyo son çare hemşire geldi verdi çocuğu kalkamıyorum tabi ben daha o zmn 2. Sezaryen de görümcem kaldı o daha iyiydi annem ilk doğumumda geldi çünkü 😊
Minigebe Mervelinka bence eş kalmalı zaten hemşireler bebeğin altı nasıl değişir üstü nasıl değişir gösteriyor zaten hastanedesin acil bi durum olsa annelerden önce doktor hemsire ebe var eşimin sorumluluk bilincine girmesi için eşimin kalmasını uygun görüyorum bebeğiyle hastanede ilgilenmeye başlarsa evde ilgilenmesi daha kolay olur onun içinde 🌼
Mervelinka Minigebe Minigebe Şu an aşırı mantıklı geldi bana da. Nasıl başlarsak öyle devam eder en baştan adapte olmalı eşler👍
dddy Mervelinka eşim de yardımcı olur ama ilk doğumumda annem kaldı yanımda sanırım yüne annemi isterim tecrübeli birinin olmadı daha iyi 🥰
Ecemselmaarslan Mervelinka ben hep kendim gittim kimse götürmedi eşim de kayinvalidemde yanımdaydı ama sezeryan çok kötü bisey değil eskisi kadar ağır değil zaten hemşire doktor başında oluyo ağrı kesici ilac hemen veriolar ağrın olsa
Doga_deniz Mervelinka Kesinlikle annem. Eşim belki bana annemden iyi bakar kalkarken yürürken falan ama minicik yenidoğan bebeğin altını üstünü değiştirip ilgilenemez hem de kızım var önümüzdeki ay üç yaşına girecek başkasıyla asla kalmaz babasıyla bile duracağından şüpheliyim o yüzden anam anam canım anam diyorum tabiki 😅
Aysencim Mervelinka benim annem kalmıştı gene annem kalacak ❤️ Cok afedersin ama tuvalette kendimi temizleyememiştim dikişlerden dolayı annem bakmıştı Allah razı olsun 🤲🏻
gul06_ Mervelinka Annen kalabiliyorsa anne kalmali bence benim annem kalamayacagi icin esim kaldi ve herseye sahit oldu buda beni cok rahatsiz etti beni o halde gormesini istemezdim. Ama gordukcede anneligin ne kadar zor oldugunu anladi 🤣