Kesinlikle önermiyorum!! Bir kereye mahsus gitmiş bulundum mecburen sağlık ocağında bebegin kalp atışını duyamadiklari için beni panik yaptirdi hemşire sabah tuncer eren e buldun randevu bi tek. Neden boş olduğunu da anlamış oldum zaten randevularinin. Girer girmez daha zaten sıkıntılı durumda ve stresliyim bana kaç kilosun dedi fazla kiloyla hamile kalmıştım bu kiloyla nasıl hamile kalırsın gibisinden laflar etti annemin falan yanında. Mahcup oldum. Nasil bir doktorsun sen belki tedavi gördüm belki psikolojik rahatsızlığım var belki seneler sonra zar zor hamile kaldım ne biliyorsun. Bi de demez mi ben bebegim için endiselenirken daha sağlıklı bunu kucağıma almamışsın 2. Çocuğa hamile sakın bu kiloyla kalma normal kilona in oyle kal. Ya Rabbım sabır dedim içimden ve bebeğimi gördükten sonra usg de doktoru dinlemedim bile kaale almadım çıktım odadan. Benim için bir doktor değil. Ama oranin doktorları sıkıntılı ozlem kemikgul diye bi doktor daha vardı ilk öğrendiğimde gittiğim bana ilk dediği bebek ne var ne de yok diyemem bta hcg çok düşük 141 kimyasal gebelik olablr kanaman olursa korkma. Zorla bebeği dusurtcek utanmasa. Yani o hastaneden uzak durun bence bida asla gitmem.