Kızlar normal Doğum için anne de kilo sınırlaması varmı bu konu hakkında bilgisi olan varmı beni aydınlatabilir mi ?
    Betul06 bildiğim kadarıyla yok ama doktorlar çok kilolu anne istemiyorlar çünkü anne ve bebek kilolu olursa sıkıntı yaşanabiliyor.
      Normal doğum için yok ama kilo tansiyon şeker gibi şeyleride beraberinde getirdiği için obez hamilelere riskli gözüyle bakılıyor. Sezeryanda da yap tabakasından dolayo dikişler geç iyileşiyormuş baya meşakkatli oluyomş iyileşmesi. Ben 90kiloyla hamile kaldım şuan 37. Haftadayım 107 kilo oldum doktorumun bana söyledikleri bunlardı
      Duyguynrky valla 90 olcam az kaldı merak ettim ya çok şiştim nasıl zayıflıycam bilmiyorum normal Doğum istiyorum en azından daha kolay olur diye ama bakalım
      vallahi bende 62 ile basladim daha 9+5 teyim 67 olmusum kizlar cok kilo aliyorum aslinda yuruyuste yapiyorum ama nasil devam edicem bilmiyorum...
        ozlem1990 ben şuan 37 .haftamdayım bakalım artık almak istemiyorum
        ozlem1990 ekmek yeme hamur işi yeme bol su iç. Ben 39.haftama girdim 13 kg aldım toplamda. Ama son zamanlarda abarttım tartılmıyorum 15’e kadar yolum var demiştim 😂