DevriminAnnesi Selammm kızlar yine ben 5+6 ile bugün keseyi gördümm 🥰🤲🏻 haftaya gel bebeği ve kalp atışını görelim dedi.. Keseden bağımsız uzakta olan bir sıvı gördü kanama olur nolur nolmaz diye progestan verdi kullandım sizce kanama olur mu düşük yaşar mıyım 😔😔
MinnieMouse DevriminAnnesi o küçük kanama alanlı bazen olabiliyor canım bebekle alakası yok canını sıkma. Kızıma hamileyken bana da demişti doktor kanama olabilir korkma diye, kanama alanını da göstermişti ama olmadı 🤗
Deletedmom727271 Benimde ilk zamanlar kese etrafında kanama vardı ama kanamam hiç olmadı fitil olarak kullandım geçti sonra ağır iş yapmaktan kaçın tabi ayakta çok fazla kalma 🌼
DevriminAnnesi Deletedmom727271 sabah 11 gibi ağızdan yuttum progestanı ama şimdi mutfaktaki kokuya karşı öğürdüm az kalsın kusuyordum sizce ilaç kötü mü etkiledi
Melismelo Aynısı bendede vardı sıvı var demişdi ve bu kanamada olabilir başka birşeyde olabilir vs gibisine konuşmuşdu ama kanamam felan olmadı ve sıvı kendi kendine kayboldu ilac felan kullanmamışdım
Deletedmom727271 DevriminAnnesi yan etki yapmış canım. genelde ağızdan yan etki yapıyor. doktoruna danış fitil olarak kullanayım diye söyle.