Berf123 26+3 de bebişimin kilosu 980 gr dı üzerinden 2 3 gün gecti 1 kilo olmustur heralde sizce normalmi sizin bebişler kac gr kacıncı haftadasınız aynı haftada olan varmı
Gzmnrayd Berf123 Bence burdaki insanlarla kiyaslamayin her bebek ayni degildir genler den farkeder yediklerinizden farkeder.Onemli olan doktorunuz ne dio .ona sormalisiniz bebek icin haftasiyla uyumlu mu ileriden mi gidio geriden mi geliyor
Berf123 Gzmnrayd kıyaslamak amaçlı değil bilgi amaçlı tabiki her bebege göre değişir asıl olması gereken gr kac onu merak etmek yani doktorum çok fazla veye cok az demedi hiç birşey demedi yani bu konuda 😊
Budiss_Moms Berf123 aynıyız heralde 26+5 de 982 gramdı. Kafası bayağı bir önde gidiyor, göbeği iki gün geriden geliyor, bacakları üç gün geride doktor her şeyi normal dedi biraz minyon olacak sanırım
Berf123 Budiss_Moms aynıyız canım bizim doktor hiç öyle şurası önde burası gerişöyle böyle demiyor normal diyor geciyor ultrasyom resmi bile vermiyor bende birşey olsa söulerdi heralde diyorum 🙄😂
Budiss_Moms Berf123 Yok canım bizimki normal ultrason renkli ultrason bir de haftalık olması gereken ölçümlerin kağıdını veriyor ona göre karşılaştırma yapıyorum. Bi önceki kontrolümde karnı iki hafta gerideydi şimdi iki gün geride ama baş karın bacak üçünü baz alıp bir hafta önce gidiyor dedi kağıtta da haftası 27+5 gösteriyordu. Normalde 26+5 dim
Budiss_Moms Berf123 gerçekten doktorun iyisine denk gelebilmek büyük bi şans. Bizimki gerçekten en ince ayrıntısına kadar söylüyor her kontrolümüz 20 dk sürüyor. Eve gelince bir şey sormayı unutmuş oluyorum mesaj atıyorum hemen cevap veriyor. Akşam saat 10:00’da tahlil sonucum çıkmış mı diyorum hemen labaratuvarı arayıp bana sonuçları gönderiyor hiçbir şeyi gözden kaçırmadı şimdiye kadar gerçekten çok memnunum
Lahinnn Budiss_Moms anne babanızda şeker hastalıgı varmıydı ya da sızde suan hamılelıkte şeker cıktı mı bılgınız var mı ya da
Hafize3536 Berf123 doktorum cocuğun klosu önemli deil derdi emniyo sıvısı önemliymiş cocuk haftasında gitse bile yeter der benimki 31 haftada 1379 gram normal haftasında dedi yani kloya takmamak lazım hamilelikte doğunca alır klo ters bişey olsa doktor söyler
pennylane Berf123 27+1 de 1150 gr bizimki, her seyi normak dedi doktorumuz. sizde güvenin doktorunuza.