ipekarel Son adet tarihime göre bu haftadayim ama doktora gittiğimde 29+6 çıkıyor doğum temmuz 17 sine denk geliyordu yani böyle devam eder temmuz 10 gibi olacak sıkıntı etmiyorum sadece merak ettim bu şekilde olupta doğum yapan varmı zaten sezeryan olacagim
Zeyzeyp ipekarel bnmde geç döllenmeymiş ilk muayene gittigmde adet tarihime göre 10 haftalık diye gitmiştim doktorum 8 haftalık geç döllenme demişti bnde öyle dedigi icn adet tarihime biraz düzenledgm sonra 14 +3 diye gittim buseferde 15+3 dedi vala artk arayı mı kapattı yoksa doktorum mu yanlış hesaplıyor bilmiyorum böyle olduğummu ister istemez doğum tarihinide bilmiyoruz tam bnde ilk oğlumda sezaryan olmuştum cnm Buda Zatn erken olur sezaryan olduğu icn 40 a kdr bekletmez doktorumuz
ipekarel Zeyzeyp evet doğru benimde bu geç döllenme olmuştu ilk çocuğum 36+4de sezeryan olmuştu oda geç döllenmeydi ama çok şükür 3700 doğmuştu kilosu falan iyiydi bı sıkıntı olmamıştı dediğiniz gibi belkide arayı kapatmış oluyolardir bu şekilde bı hafta önden giderek
ipekarel Sblglr geç döllenme olduğu için doktorum bana adet tarihi duzeenledi tahmini doğum tarihi de 17 temmuz dedi heralde o zaman 39 haftalık oluyor