Yaso Bornova da Atasağlığa gidiyorum muayene 80 TL doğum 2000 oda süslemesi ve fotoğraf dahil Doktorum Emin Hakverdiyev instagramdan bakabilirsiniz.
Ruken1234 deletedmom209 yok aşkım gelim dedi ben bırakmadım kardeşi gezmeye yurtdışına gitti oda gelmeden gelirse para boş boş gidecek 8 bin tl boşa gidecek
Cerenora deletedmom209 Ben o Mitra'nın Kilise Sokağı'ndaki ssk polikiniğinde beleş hasta baktığı günleri biliyorum ya ne olmuşta şişmiş bu kadar egosu🤔
deletedmom209 Cerenora eşi aliyle beraber çalışıyolar bilemiyom artık harbiden baya uçuk fiyat verdi noluyo dedim yani baştan beri zaten hep kazıkladı hep 400 lira muayene parası verdim
Ruken1234 deletedmom209 içimdeki minnak tekmelere boğuyor dışardaki minnakla aşk yaşıyorum aşırı tatlı bu çocuk ya 😍😍
Ruken1234 deletedmom209 yok kuzum o kadar belli olmaz gerçi yenidoğan kızkardeşimde ultrasonda babama benziyordu doğdu tıpatıp babam 😁 mimikleri bile aynısı ❤😁
Duyguuuu deletedmom209 Ahhahaha sen ebe bul bitane evde doğur normal doğum kesin olsa ben öyle yapardim eskiler nasil yapiyormus çatır çatır
deletedmom209 Duyguuuu onu araştırdım nerdeyse 17 bine patlıyor iki ebe bi doktor kapıda bi ambulans olması lazım tıbbi malzemeler vırttı zırttı ohoo