Gaye31 Matmazel76 ben 10 +1 e girdim oda ikiz gebelik bendede cok olmustu o vakitlerde ama simdi yavas yavas azaldi mide bulantim kasik agrilarida normal dedi doktorumbana rahim genisledigi icin dedi bol bol ayaklarini yukari uzatip yatacaksin dedi bana
Elizzannesi ZynpKara 31+3 daha yolun başındasın sen en zor günleri yaşıyoruz biz yatamıyorum oturamıyorum is yapamıyorum korkutmak gibi olmasinda😁😁😁
sule0162 Kubra_miray_szr ilk gebeliğiniz ise hissetmemeniz cok normal benmki de oğlan ve ilk gebeliğim daha bugun sabah tekmesini hissettim iki kere daha yok ☺️ 23. Haftaya kadar hissetmeyen var endişelenmeyin ☺️
Kubra_miray_szr sule0162 ikin i gebelik ama aradan 8 sene geçti ilki kızdı hateketliydi buda erkek tik yok insan korkuyor yinede
Selen19 ZynpKara masAllah biz 23 olduk ama hala mide bulantilarim kusmalarim devam ediyor doğurana kadar devam herhalde ümidimi kestim 😅😅😅🥰
Yesimyazar10 Selen19 bnmde 20 oldu ılkımdede boleydı sogan yıyemedm dogana kadar genelı koktu az az yedm hep ama arada kustm
sule0162 Kubra_miray_szr demekki her hamilelik aynı değilmiş farklılık gösteriyormus belki bunu gec hissedrsnz ☺️