bdemircioglu Peloz6 biz de Barış koyacağız. Ne dini ne siyasi, anlamı ortada, her yaş için uygun ve türkçe. Bi de Barış ismini taşıyan tanıdıklarımız düzgün insanlar. Biraz da Barış Manço’dan etkilendik 🥰 Kısacası Barış ismini sevdik.
Bebeto01 Peloz6 bende yağız berk istiyorum yada egemen ama eşim babamın adını koycaz yanına bişey bul diyo ikinci isim olarak😣
Acemianneszn HafsaMeyra etka isminin anlamına bayılıyorum ama ismin tınısı hoşuma gitmiyor bir türlü. Bera ismi düşünüyorum ben de
Sznzr Kubra_miray_szr doktorunuz ne demişti? Doktor normal diyorsa normaldir. Benim 17+4 te 215 gr çıkmıştı diye hatırlıyorum.
AysuL MeryemK_ Ben de Yekta koymayı istiyordum fakat tek ve eşsiz anlamında olduğundan dinen farklı yöne gidiyormuş kotu bir anlam olduğundan vazgectim
Gokceh Peloz6 bence çok güzel arelde olabilir benim de oğlum olcak ben arel miraç koyucam yanına bitanede kuranda gecen isim olsun dedik💙
Huriye1996 Peloz6 lise hayatımdan beri hayalini kurduğum Doruk ismini koyucam eğer erkek olursa kimse beğenmiyor ve herkeste var artık ama ba na ne 😀
Dilos6342 Huriye1996 Bende doruk istiyorum pek kimsede duymadım söylediklerimde hep beğendi ama hala kararsızım