Suzis Cok kararsiz kaldik. Doktor randevuları da bulamadik hastanede izinliymis doktor. Sizce sık molalar vererek yapilan yolculuk nasil olur, ne önerirsiniz yardimci olur musunuz😊❤️
aytangurvanova Suzis 29+6sa iki saatlik yol gitdim arabayla yolda bayilacakdim az daha bacaklar sisiyor agirlik oluyor bi sicak basiyor bel agrisi popo agrisi bacak agrisi 12saatlik yolu dusunemiyorum bile🧐😕
aytangurvanova Suzis zorunlu olmadikca cikilmaz cikacaksamizda varis corabi alin yoksa bacaklar sisicek sizi zorluycak bide en sorunu tuolet sorunu 😑
Dilan2141 Suzis 29 haftadayım gebzeden ankaraya geldim 4 saatlik yol ankarada ailemde kaldım. Bi kaç gün sonra adanaya geldim 7 saat sürdü hiç zorlanmadım. Bence kişi kendini bilir benim rahat gen Bi hamileliğim var sorun olmadı zaten hocamda bana hiç sınır koymadı
Melike464860 Suzis 36. Haftamda 12 saatlik yolculuk yaptım arka koltukta ayaklarımı uzatarak gittim. Arada mola verip biraz yürüdüm. Çok şükür sıkıntı olmadı
Suzis aytangurvanova yok zaten ozel arabamizla gidecez hani durup tuvalet molasi yada arka koltukta yatmak benim icin sorun olmayacak. O sekilde olursa sizce ne dersiniz
aytangurvanova Suzis uzanmak olucaksa olur evet ayakkabiyi falan cikarirsin varis corapi giyerseniz ayaklar sallanmasa iyi yoksa cok aciyor sisiyor.tolet sorunu yoksa su icersiniz ben tuolet derdinden su icmedim kurumusdum resmen o iki saati😂😂
Hacermasal Suzis uzanmak olacaksa bence sorun yok ayakları salladıkda çok şişiyo bire kendi arabaniz istediginiz saatde mola vere bilirsiniz
Smaersn Suzis Ben 22 haftalik hamileyim 9 saatlik yolculuk yapacam cok sicak bakmadi mecburi degilse gitme dedi eger gideczksiniz her iki saate bir yarim saat mola ver dedi ve bol su icmek gerekiyormuş