Birumuttur Adetime 6 gün kala erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim şuan 9 haftalığım . Adetten sonra mı hamile kalmış oluyorum . Başında hamile kalınca cinsiyet erkek oluyor diyorlar . Aynı durumu yaşayan var mı
Aybukeninannesi01 Birumuttur büyük ihtimalle adettin bitikten sonra ilişkiye girdiyseniz o zaman hamile kalmışsın çünkü bendede öyle oldu adetim bitikten sonra bi sonraki adetime 2 gün kala öğrendim ama cinsiyeti kız 🤭🥰
bayanukuslu Birumuttur bende adete 6 gün kala öğrendim kaset testle öğrendim ben ☺️ Ama cinsiyetimiz belli değil ☺️
lemonsmother Birumuttur başında kalmışsın sanırım. benim bildiğimde yumurtlama günü (14.gün) veya yumurtlama gününden 12 saat önce ilişkiye girersen erkek olma şansı yüksekmiş.
Hazalaskin Birumuttur ben ben ben 🙋🏻♀️ Adetime tam 6 gün vardı öğrendiğimde bir önceki adetim bitmeden bir hafta önce yumurtlamışım sonraki adetimden 6 gün önce öğrenmiştim beta değerim bile 28 di o kadar düşüktü sen düşün 🥰 hiç bir belirtim yoktu bide rüyamda görmüştüm hamile olduğumu