9 ay boyunca bütün dertlerimi buraya döktüm hep doğum hikayeleri okurdum ben ne zaman yazacağım diye düşünürdüm şükür nasip oldu. Biraz hassas olabilir baştan söyleyeyim.
29 Nisan Cuma günü sabah erkenden kalkıp hastaneye gittik. Bebeğim 40 haftayi geçtiği için ve araya da bayram gireceği için suni sancı ile doğumu başlatıcaz dedi doktorum. Ama ben nasıl korkuyorum. Bebem 3800 gram gozukuyo ama kendi doktorum bana saolsun ki hiç bu çocuk iri sıkışır falan demedi.
Nts ye girdim oğlumun kalp atışında düşme oldu. Doktorum gelmek istiyor artık alalım dedi yatış verdi. Ama sen yine de dogumhanede nöbetçi doktora göster dedi nts yi. Bende çıktım dogumhaneye açıklık 1 parmak, bebek kanalda değil dediler dünyam başıma yıkıldı ben nasıl dayanırım o suni sanciya diye. Sonracıma nöbetçi doktor geldi ultrasonla bakıldı ki bebeğin göbek çevresi haftasından çok büyük. Hemen testler falan fişman derken yanıma geldi doğar ama çok zorlanırsın omzu kırılabilir iri bebek sana doktorun hiç söylemedi mi dedi. Bende hayır dedim. Doktoruma çok kızdılar.
Nöbetçi doktor acil sezeryana alalım seni dedi tabi benimde Allah’tan istediğim hemen evet evet hocam dedim başıma ne geleceğini bilmeden. Bende tasikardi olduğunu için Genel anestezi yapıldı. Doktor uyucaksın birazdan dedi gerisini asla hatırlamıyorum. koridorda biri bacağıma vuruyordu hadi ela kalk bitti diye. Sonra eşimi gördüm elimi tuttu oda ağlamaya başladı. Kızlar asla korkutmak istemem ama çok berbat bir acı. Odaya geldim üzerimde hiçbir şey yok altımda kanama için pek var üstümde hastanee örtüsü 8 saat öylece yattım ama siz o 8 saati birde bana sorun. Ne bebeğimi tutup emzirebildim nede gözümü acabildim. Annem oğlumu getirip mememe tutturuyordu. Yarabbim onun bennaglarken bana olan bakışlarını asla unutmam. Onun için azim yaptım 8 saat sonunda sondayı cikarttiklarinda hemen ayağa kalktım üstümü giydim biraz yürüdüm. Wc gittim. Doktor gaz çıkarman lazım dedi çıkarttım. Bunların hepsini ağlaya ağlaya yaptım ama sadece oğlum için. Şuan hala hastanedeyiz. Oglusum yanımda çok uykucu🤭 O küçük burnu sıkıp sıkıp öpesim geliyor ama asla kıyamıyorum. Sezeryan olacaklara tavsiyem ebe yürümeye başla dediğinde acı da olsa yürüyün. Şuan hala sandım var ama asla dünkü gibi değil. Birazdaha hafif. Çok kanama oluyor depend şart diyenleri iyiki dinleyip almışım çok işime yaradı. Sunu da belirtmek isterim ki gelişimini tamamlayan bebek için 40 hqftqyj doldurmak xok tehlikeli. Benim bebeğim ilerde kakasını da yapmış ama Allaha şükür yememiş. Dogumhanrde ki ebeye kalsa benim için doğurur doğurur suni alsam diyordu geberticektim onu orada.
Başka ne sormak isterseniz yanıtlayabilirim.
RABBİM İSTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN BU DUYGUYU DÜNYANIN EN GUZEL DUYGUSU. ALLAH GERIDE KALAN GEBE DOSTLARIMA KOLAY DOGUMLAR NASIP ETSIN❤🥰