Tugce123- Minicigimmm saglık ocagında bizim burda en fazla 10 akadar alınıyor sizin orda bilmiyorum ama erkenden gidin en güzeli
Tugce123- Ay ben ateşlendimm yatıyorum ölüyorum baş arısından halsizlikten bacaklarım belim öyle sanırım üşüttüm gebelikte yapabilir ama bilmiyorum cıksada sonuclar rahatlasak
Gulcingezer Tugce123- kuzum vla butun belirtiler var ssnde negatif cikmasi bni sadirtiyor sn bi 2 3 gun daha sabret cikacak gbime geliyor mutlaka
Tugce123- Gulcingezer bende öyle düşünüyorum kuzum daha akşama kadar bişeyim yoktu bi anda yamuldum resmen yatarken yan yatamıyorum bel sırt agrısından düz çeviriyorum kendimi göğüslerim baskı yapıyor acıyor covit mi oldum acep ama olsam burnum akar falan filan
Minicigimmm Tugce123- bence bir covit testide verin ateş ve eklem ağrıları onunda belirtileri burun akması olmasına gerek yok.Umarım değilsinizdir geçmiş olsun 🙏🏻
Gulcingezer Tugce123- yok allah korusun degilsindir belirtilerin bana guzel Seyler animsatiyor ins bekliyorm senden :)
Tugce123- Minicigimmm yok ya değilimdir daha önce gecirdim biliirim nasıl olduğunu onun bu başka birşeydi sol alt karnım acıyordu hatta şimdi bişeyim yok akşam oldu bi hayırlısı artık
Burcu0707 Gulcingezer rahim dönebiliyor ve genel muaynede hicbir doktor rahmin tesr olup olmadiginida söylemiyor😚 kaybindan sorna kalman zaman alabiliyor 4 kayip vermis biri olarak sen yine dene ters evet tatile ihtiyacin var oluruna birakman mantikli canim 😍🥰
Tugce123- bubuiledudu bugün müydü canım reglin.. Olsun ya denemeye devam canım bu ay olmadı bidahaki ay elbet seninde kucagım dolacak üzülme sakın ❤️
Gulcingezer bubuiledudu yapma ya ins onumuzdeki ay olur kuzum saglik olsn bi dahaki ay takip ederz yumurtlamani
bubuiledudu Tugce123- yarındı canım ama bazen 27 gün bazen 28 günde bir oluyorum olsun iki ay kadar ara vericem tatile gidicem temmuzda senden güzel haberleri bekliyoruz
Tugce123- Gulcingezer midem bulanıyor gibi hafiften cok az halsizim sürekli uyuyasım geliyor akşam erkenden uyumama ragmen bide benim adete yakın karnım çok şişerdi ama o belirtide yok sabırla bekliyorum adet günümü canım
Tugce123- bubuiledudu bende temmuzda tatilr gidicem bu ay olmazsa bende düşünücem yada akışına bırakıcam hesaplama yapmadan ne zaman gelirse gelir diyerekten canım ama inşallah veririm size o güzel haberi❤️