Wonderful_mom Kizlar dün dogum yaptim sezeryanla sütüm su gibi bebek 5 dk emince bbitiyor doyuyor mudur acaba kakasinibda yapıyor dunden beri .
user124578 Wonderful_mom benim ilk 3 gün o bile gelmedi canım sıkınca nokta kadar gelip saatlerce başka yoktu 3. Günden sonra indi sütüm çok şükür bir sıkıntı olmadı ama süt gelene kadar takviye yaptık biz sarılık olmasın diye çay kaşığıyla verdik ama
Tugceelanaz Wonderful_mom Sıcak duş al hemen gelir süttün Benim öyle olmuştu. Duş alamıyorsan sıcak suyla göğüslerini yıka belki süt kanalları öylede açılır Stress yapma 😘
SerraveAnnesii Sık sık emzirin. Daha küçük olduğu için dünyaya adapte olamıyor uyandırıp biraz daha emzirin sarılık olmasın memede uyursa dürtün emerken bir parmağınızla da çenesini destekleyin çabuk yorulur
SerraveAnnesii Wonderful_mom Günlük bez sayısını takip ederek anlayabilirsin. Günde en az 5 6 bez kirletiyorsa kakasını 3 4 kez yapıyorsa doyuyordur 😊 kilo alımı gelişimi iyiyse de doyuyordur
Elif9068 Wonderful_mom Bezinden anlarsın canım doyduğunu idrarını kakasını yapıyosa doyuyor demektir ama 2 saatte bir emzir teorisi tamamen yanlış 1 saatte emzirilmeli sarılık olmaması için erken doğum yaptım bu nedenle tecrübeliyim bu konuda🥰
user124578 Wonderful_mom 2 3 saatte bir uyandırıp verdik zaten çok içmiyordu ama sarılık olmaması için uzun süre aç kalmasına izin vermedik çok şükür sarılıkta olmadı
Hilalkhrmn417 Wonderful_mom spinal sezeryan oldum bende geldi sütüm göğüs ucu olmadığı için silikon göğüs ucu ile emiyor benimki eve çıkınca görümcem ve eşim illa memeden emsin diye baskı yaptılar o ara kaçmış olabilir stresten de göğüs pompasiyla çeke çeke hallettim yeniden geldi.. şuan gayet iyi
Hilalkhrmn417 505050 hemen geldi çok olmasa da bebek emdikçe çoğaldı abartı şekilde değil ama karnını doyuruyor bebeğimin..
ikincicivcivim Wonderful_mom Kaka yapıyorsa sıkıntı yoktur canım kuru dut dereotu yeşil yapraklı sebzeleri bol tüket sütünde daha besleyici olur zamanla başta öyle olması normal mama vs vereyim diye düşünme hemen sık sık emzir bol su tüket sütün artar zamanla inşallah merak etme
Ozlem2206 Wonderful_mom üç beş damlayla bile doyar şuanda bebeğiniz çünkü kiraz çekirdeği kadar midesi var ayrıca 1 hafta kadar ağız sütü gelir memeden oda az olur zamanla çoğalıcak 1 buçuk 2 saate bir emzirin bol sütünüz olur inşallah 😊