guzelbebegimmmmm Bebiko086 6 saat çocuk açlıktan şekeri düşmüştür bayılmıştır bile belki. Nasıl o kadar saat aç bırakabiliyorsunuz. Ben bile kocaman insanım 6 saat aç kalamıyorum. 1-2 saatte bir mutlaka emzirin. Allah korusun sarılık falan olmasın
guzelbebegimmmmm Bebiko086 2 aylık kızım var. Gece 5-6 saat uyuması normal yazıyor araştırdığımda. Yine de o kadar aç bekletmiyorum kızımı. Siz de biraz araştırın bence 💐
1oguzannesi Bebiko086 sarılık olur ve şekeri düştüğü için uyuyo zaten bayılmıştır çocuk zorla 2 saate bir emzir . 6 saat çok çok fazla bende aynı hatayı yaptım bebeğim küvezde kaldı 2 gün. Ben doğumdan sonra kendimde degildim pek fazla . O yüzden ilgilenemedim ihmal ettim.
user124578 Bebiko086 uyandırman lazım canım 3 saati geçmesin ilk günler sarılık riski var onu atlatana kadar beslenmesi gerekiyor
2cocukluana Benimde oyleydi hemsireler zorla uyandir sarilik olur demislerdi.dedikleri gibide oldu ilk bebegimdi anlamıyordum kiyamiyordum zorla aglatmaya sarilik oldu 3 gun hastanede yatmıştık.sonra hep telefonun alarmiji kurdum saat basi mutlaka besledim
Deletedmom7373700 Bebiko086 bunu hastanede doktor söylüyor zaten. Doktor söylemezse de ebeler ya da hemşireler anlatıyor. Hiç mi sormadınız. Nasıl küçücük bebeği 6 saat uyanmıyor diye emzirmeden bıraktınız. Koca insanlar bile yeri gelip 6 saat açlığa dayanamıyor. Bir şekilde uyandırıp 2 saat arayla emzirmeniz gerekiyor yeni doğan bebeği. Yoksa sarılık oluyorlar. Özellikle dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan birisi bu
Sezya Bebiko086 nsptın sen kız saat başı uyandır emzir çocuğu. Daha çok yeni sarılık olur Allah korusun uyandır topuğunu sık
Sezya Bebiko086 nsptın sen kız saat başı uyandır emzir çocuğu. Daha çok yeni sarılık olur Allah korusun uyandır topuğunu sık
Irem88- Bebiko086 çok uzun bi süre 6 saat lütfen 2 3 saatte bi uyandırıp emzirin Allah korusun sarılık olur yoksa
melekimserra Bebiko086 canım topuğuna vurarak uyandırıp mutlaka besleyin doktor öyle dedi bana da sakın bırakma 2 saatte bir mutlaka yemesi lazım kan şekeri düştüğü için uyuyorlar bu da sarılığa döner Allah korusun
Anneyim0607 Bebiko086 Canım en fazla 2 saat koymak gerekiyor araya 6 saat çok fazla zorlayıp uyandır Allah korusun şekeri düşer
Dark Bebiko086 zaten zorla uyandırmak gerek. Yenidoğan bebekler sürekli uyumak ister. 2 saatte bir uyandırıp emzirip gazını çıkarıp geri uyutacaksiniz. Bebekler emerek ve uyuyarak büyür düzenli olması gerek. Üstünü biraz soyun uyanmak istemezse
SevvalBa Bebiko086 2 saatte bir beslenmesi gerekiyor. İlla uyandırmak zorunda değilsin. Dudaklarının kenarına biraz dokun ağzını açtığında meme yada biberon verebilirsin. Benim bebeğim uyurken bile emerdi. Tekrar yatırırdım karnı doyunca