Withminou 38+4 den sesleniyorum millet! Belimden kasiklarima pelvisime ara ara sizi oluyor yurutmuyor ayni anda karnim sertlesip kasiliyor adim atamiyorum vucudum resetleniyor sanki… Dogum sancisi bu mu yoksa?
minikkurabiyelerinannesi Withminou evet buna benziyor , düzenli mi takip et ☺️ Hadi sağ Salim kolaylıkla doğur inşallah 🤍😍
Withminou minikkurabiyelerinannesi az once sabah namazimi kilip dua ettim bayrama yavrumla gireyim diye. Rabbime ne cabuk ulasip cevap geldi 🐣 insallah sag salim dogar da bayrama nesemiz olur
Withminou Antevortes duzenli degil sancilar henuz yada arasi cok sik degil ama bu aciyi daha once hic yasamadim bu bir degisik yurutmedi bile belimden vajinama ordan bacaklarima bi agri vurdu ki sorma neyse simdi yatiyorum umarim agriya uyanip doguma giderim
minikkurabiyelerinannesi Withminou hayırlısıyla kucağına al bizide dualarında unutma 💕 bayram şekeriniz umarım sağlıkla bayrama yetişir 😍
Dilara9406 Withminou bizim icinde dua et bacim ya Allah hayirli dogumlar nasip etsin sanada guzel haberlerini bekliyoruz
Antevortes Withminou bende gece biraz agrilar hissettim sonrs uyudum gecti. Usuttum sanirim ishal falan var midem bozuk bende hemen doguruyo muyum tribine girdim 😅
Dilara9406 Withminou aha bende boyle seviniyorum gidiyo hemen geri hayırlısı kuzum ya saglikli gelsinler de inşallah
Withminou Dilara9406 dogru zaman ne zaman bilemem ama o kadar cok istiyorum ki bayrama onunla girmeyi tabi bi o kadar da korkuyorum