Melikekader1 Merhaba güzel hamişler hamilelik süresi boyunca yüzünüzde oluşan sivilce kızarıklık kuruluk vs için hangi marka tonik yüz temizleme jeli yada kremi öneriyorsunuz ? (Hamilelere zararlı olmayan içerikli)
Zeynosunannesii Melikekader1 ben hamile kalmadan önce laroche yüz temizleme jeli kullanıyodum yine ona devam ettim arada yine aynı markanın onarım kremini kullanıyorum güneş kremi solante
Nisa1710 Melikekader1 özellikle bir şey almadım ama la roche posay yüz yıkama jeli loreal paris aloe veralı nemlendirici (su bazlı) ve yine la roche nin güneş kremini kullanıyorum çok memnunum bir iz vs oluşmadı yüzümde
Melikekader1 Zeynosunannesii onarım merhemini bende sipariş verdim bakalım bekliyorum biodermanın yüz temizleme jelini aldım bende🌸🙏🏻
Zeynosunannesii Melikekader1 ya memnun kalırsınız mutlaka hemen kızarıklığı falan Aliyo onarım kremi biodermayi bende denemek istiyorum bitince
Melikekader1 Zeynosunannesii karma bir cilde sahibim mutlaka kullandıktan sonra sizinle de paylaşırım inşallah teşekkür ediyorum öneriniz için