Mavisinannesi2 Kızlar önerileriniz var mı nasıl geçer doğum geldi kapıda ama grip oldum sezeryana dönerse diyedüşünüyorum bebeğe geçer mi diye düşünüyorum kafam allak bullak 🥺
Yagmurrr_ Mavisinannesi2 valla ben iki gün önce corona oldum çok korktum çok sukur iyiyiz suan grip direk bebege geçmiyor sadece kendine dikkat et vitaminlerin bol ye bol su iç geçmiş olsun
Mavisinannesi2 Yagmurrr_ bende 29. Haftada korona olmuştumçok şükür ağır atlatmadım sizede Allah şifanızı versin inşallah sağlıklı atlatırsınız💗
Yagmurrr_ Ülkede pandemi bitmiş gibi davranıyorlar hastalik devam ediyor bu neyin rahatligi ya maske bile takmiyorlar qrtik bizim vebalimize giriyorlar Allah ıslah etsin
Yagmurrr_ Mavisinannesi2 arada baş ağrısı oluyormuydu size benim olunca gözüme bile vuruyor agrisi ama şöyle bisey var her gün bi tık daha iyi oluyorum çok sukur Rabbım yardimcimiz olsun . Havalar bi ısınıyor bi soğuyor mevsim geçişi gece ben dogalgazi acıyorum baci valla napim 😅
Mavisinannesi2 Yagmurrr_ bende boğaz ağrısı ve baş ağrısı vardı ilaçta kullanılmıyordu ama çok ağrılıda değildi şükür kolay atlattım arkadaşımla aynı haftalar hamileyiz hastaneye yattı koronadan herkesin bünyesi bir değil aynı tepkileride vermiyor